fbpx

proiect-spital.jpg

Subiectul legat de preluarea unui teren de la MApN, în zona Torcători, este de mai bine de un an în atenția aleșilor locali. Recent, Primăria Ploiești a primit undă verde pentru preluarea suprafeței de teren, însă proiectul de hotărâre inițiat în acest sens a fost, vineri, prorogat, cu votul aleșilor de la PSD + ALDE.

La scurt timp după ședința Consiliului Local Ploiești, în care aleșii PSD+ALDE au prorogat proiectul privind preluarea suprafeței de teren de la MApN, primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, aprobarea unui astfel de proiect „ar da posibilitatea începerii tuturor studiilor și lucrărilor aferente pentru noul spital”.

Citește și: Scandal la Consiliul Local Ploiești. Consilierii PSD + ALDE au prorogat proiectul privind preluarea terenului de la MApN pentru viitorul spital - VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Observ o consecvență din partea PSD-ALDE din a găsi motive de amânare a acestui proiect, de fiecare dată, în condițiile în care municipalitatea a încercat să asigure toate măsurile, atât pentru solicitările celor de la MApN, și aceste solicitări să se facă fără a avea un efort financiar foarte mare din partea municipiului Ploiești. Nu trebuie să uităm faptul că, printr-o astfel de hotărâre, în patrimoniul municipiului Ploiești ar intra un bun cu o valoare foarte mare. Vorbim totuși de peste 7 hectare de teren într- zonă aproape centrală din municipiul Ploiești”, a precizat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești, care i-a acuzat pe aleșii PSD + ALDE că încearcă să blocheze un astfel de proiect.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg