proiect-spital.jpg

Subiectul legat de preluarea unui teren de la MApN, în zona Torcători, este de mai bine de un an în atenția aleșilor locali. Recent, Primăria Ploiești a primit undă verde pentru preluarea suprafeței de teren, însă proiectul de hotărâre inițiat în acest sens a fost, vineri, prorogat, cu votul aleșilor de la PSD + ALDE.

La scurt timp după ședința Consiliului Local Ploiești, în care aleșii PSD+ALDE au prorogat proiectul privind preluarea suprafeței de teren de la MApN, primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, aprobarea unui astfel de proiect „ar da posibilitatea începerii tuturor studiilor și lucrărilor aferente pentru noul spital”.

Citește și: Scandal la Consiliul Local Ploiești. Consilierii PSD + ALDE au prorogat proiectul privind preluarea terenului de la MApN pentru viitorul spital - VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Observ o consecvență din partea PSD-ALDE din a găsi motive de amânare a acestui proiect, de fiecare dată, în condițiile în care municipalitatea a încercat să asigure toate măsurile, atât pentru solicitările celor de la MApN, și aceste solicitări să se facă fără a avea un efort financiar foarte mare din partea municipiului Ploiești. Nu trebuie să uităm faptul că, printr-o astfel de hotărâre, în patrimoniul municipiului Ploiești ar intra un bun cu o valoare foarte mare. Vorbim totuși de peste 7 hectare de teren într- zonă aproape centrală din municipiul Ploiești”, a precizat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești, care i-a acuzat pe aleșii PSD + ALDE că încearcă să blocheze un astfel de proiect.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.