E oficial. Serviciul de pază de la SGU Ploiești va fi externalizat

0
sgu-externalizare.jpg

sgu-externalizare.jpg

După mai multe săptămâni în care zvonurile legate de externalizarea serviciului de pază au fost infirmate de conducerea SGU Ploiești a venit și confirmarea că se urmărește o astfel de măsură la nivelul societății.

Conducerea SGU Ploiești a confirmat informația că o astfel de măsură, privind externalizarea serviciului de pază, va fi dispusă la nivelul societății.

„La nivelul societății va fi aprobat un plan de reconversie și redistribuire profesională”, a precizat Cristinel Șchiopu, directorul SGU Ploiești, precizând că mulți dintre angajații de la pază au fost de altfel, de-a lungul timpului angajați în zona de producție.

„Mulți dintre cei de la pază au lucrat în zona de producție. Aproximativ 80% din personalul de la pază este venit din secțiile de producție. Avem în curs o măsură de reorganizare”, a declarat Cristinel Șchiopu, directorul SGU Ploiești. 

Potrivit unei adrese, personalul de la pază este rugat să se prezinte la Serviciul Resurse Umane, până pe data de 12 octombrie, pentru a obține informații mai multe despre programul de reconversie și, în cazul în care este de acord cu acest plan, să completeze o cerere.

externalizare-paza.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău