- Publicitate -

Mutu s-a bătut într-un club din București

Data:

Distribuie articolul:

Falimentul experimentului Mutu: adus la Petrolul pentru 25.000 € pe lună, atacantul a fost rănit în urma conflictului cu un personaj controversat. "Şi-a prins degetul în uşa de la maşină, a fost la spital"

Falimentul experimentului Mutu: adus la Petrolul pentru 25.000 € pe lună, atacantul a fost rănit în urma conflictului cu un personaj controversat. "Şi-a prins degetul în uşa de la maşină, a fost la spital"

- Publicitate -

 

Întors în România după 14 ani, la Petrolul, Adrian Mutu promitea lucruri mari : "Sper să fie un an şi jumătate de succese şi mă voi gândi apoi dacă voi renunţe. Probabil, Petrolul va fi ultimul club din cariera mea".  Atacantul în vârstă de 35 de ani care nu a mai marcat un gol într-un meci oficial din 4 mai 2013 s-a accidentat însă înainte de meciul cu Astra din Cupa României şi este momentan în proces de recuperare. Până acum, o poveste normală dintr-un final de sezon încărcat pentru Petrolul.
Vineri seară însă, fotbalistul care este aşteptat să revină pe gazon pe 16 aprilie, la returul cu Astra, a ieşit cu mai mulţi prieteni, printre care şi controversatul Nuredin Beinur, în clubul BOA situat în Parcul Herăstrău. Spre dimineaţă, Mutu a intrat în conflict cu personajul din Constanţa. Potrivit martorilor oculari, spiritele s-au încins după ce jucătorul de la Petrolul a consumat mai multe pahare cu alcool. Povesteşte un angajat al clubului, care a dorit să-i fie protejată identitatea. "A venit, s-a aşezat la masa lui obişnuită, la VIP, lângă bara unde dansează fetele şi a început să bea shot-uri de lichior de cafea, XO Patron. Pe la cinci dimineaţa, a început să se împingă cu un tip care era împreună cu Beinur, a fost îmbulzeală mare, au intervenit bodyguarzii, iar apoi au ieşit afară”. La ieşirea din club, Beinur şi bodzguarzii săi l-ar fi agresat pe Mutu, iar fotbalistul s-a ales cu o lovitură puternică la braţ şi cu mai multe echimoze pe corp şi pe faţă.
Mutu are braţul bandajat şi buza spartă
Contactat de ProSport, Adrian Mutu a parat: „Nu este adevărat. Cum să mă bat cu Beinur? Este cumătrul meu”. Antrenorul său, Răzvan Lucescu, a părut surprins: "Acum aud pentru prima dată. O să verific şi eu". Luni, site-ul oficial al Petrolului a postat un filmuleţ cu Adrian Mutu. Acesta efectua mai multe exerciţii de recuperare pe bicicletă, însă în imagini se observă foarte clar cum braţul drept este bandajat şi este ţinut într-o poziţie relaxată. Pe faţa lui Mutu sunt şi două echimoze (foto, jos), una deasupra şi cealaltă pe buza de sus. "A spus că are un herpes", a declarat un jucător de la Petrolul sub protecţia anonimatului.
Venit la Petrolul pentru un salariu de 25.000 de euro pe lună, Mutu este mai prezent în viaţa de noapte a Bucureştiului.  „A fost la noi şi sâmbăta trecută, a făcut şi atunci scandal. Vine mereu alături de un băiat de culoare care pare tot fotbalist. Săptămâna trecută a stat până dimineaţa şi s-a îmbătat. S-a luat la ceartă cu un bodyguard care l-a întrebat ceva, Mutu i-a răspuns zeflemitor şi a ieşit scandal", a povestit angajatul clubului. Vineri seară, colegii săi erau în cantonament pentru meciul cu CFR Cluj. Suspendat, Abel Camara nu a fost inclus în lot şi este jucătorul de culoare bănuit că-l însoţeşte pe Mutu în cluburi.
UPDATE 20:00 Adrian Mutu l-a sunat pe autorul articolului pentru a-i spune că "e o aberaţie". Atât, trei cuvinte. Apoi: "Stai să ţi-l dau pe Beni, e cu mine, vrea să-ţi spună şi el ceva". A urmat un dialog cu Nuredin Beinur pe care-l puteţi citi mai jos:

"Nu e nimic adevărat, noi suntem acum împreună. Gurile rele vorbesc mult. A fost într-adevăr la o masă, voiau unii să facă poze cu el şi normal i-a cam împins. "Bă, duceţi-vă de aici, vreţi să faceţi poze acum. Toată lumea, poze, poze, şi asta a fost". Eu eram cu el, nu s-a întâmplat ce se discută şi ce se vorbeşte. El le-a zis ălora că nu vrea să facă poze la ora aia, le-am zis şi eu. E ca copilul meu, cum să facem asta!?
Se mai ceartă şi copiii…
Asta e, dar noi trebuie să fim mai mari şi să nu-i lăsăm să vină toată lumea peste ei, hodoronc-tronc, să facă poze, să facă astea, nu? Eu nu l-aş fi lăsat să se certe cu cineva, e şi accidentat.
La mână ce-a păţit?
Păi o să vă zică el. (Se aude vocea lui Mutu) La mână, mi se pare, în momentul în care s-a urcat în maşină şi-a prins mâna la maşină. Mi se pare că i-a luat degetul. I s-a învineţit. Asta a fost.
În seara aia?
În seara aia, nu ştiu. Ştiu că dimineaţă m-a sunat un prieten mi-a zis că s-a dus la spital să-şi facă degetul. Şi şi-a făcut control la picior.
E lovit şi la picior?
​Acolo e operat. (Râde) Acum dacă merge şchiop zice lumea că e şi la picior.
sursa: prosport.ro

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

spot_img

Exclusiv

Imagini superbe cu Ploieștiul văzut din turnul cu ceas al Halelor Centrale

Ne-au parvenit la redacție imagini în exclusivitate cu Ploieștiul...

Cine este responsabil de incendiul din Ploiești pentru care a fost emis un mesaj RO ALERT

Vinerea trecută, un incendiu a izbucnit într-o hală dezafectată...

Nași, fini, afini și prieteni ai lui Andrei Volosevici, plătiți regește din banii ploieștenilor. Primărie de cumetrie

Peste un milion de lei, din banii ploieștenilor. Atât a plătit primăria Ploiești și instituțiile subordonate pentru neamurile și apropiații primarului Andrei Volosevici, în anul fiscal 2022, sub formă de salarii, prime, sporuri și idemnizații.

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

Se schimbă vremea. Când vin ploile

Deși suntem în pragul verii, temperaturile continuă să fie...

Imagini de la incendiul din Comarnic

Am primit la redacție imagini cu incendiul de la...

Un prahovean băut și fără permis a fost prins în timp ce conducea un vehicul neînmatriculat pe DN1A

Vineri noapte, pe DN1A, polițiștii din Boldești-Scăeni, au oprit...
- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Ce este promisiunea de vânzare-cumpărare a unui apartament

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Întreruperi de energie electrică în Ploiești și Prahova în perioada 20-24 mai. Zonele afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Cum influențează activitatea fizică longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Primărie de cumetrie. Schema prin care Volosevici și-a angajat fini, afini, prieteni

Jurnaliștii Marius Nica, Mihai Nicolae și Claudiu Vasilescu au...
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Se schimbă vremea. Când vin ploile

Deși suntem în pragul verii, temperaturile continuă să fie...

Imagini de la incendiul din Comarnic

Am primit la redacție imagini cu incendiul de la...
- Publicitate -