- Publicitate -

Vacanţe în Thassos, cu doar… 199 Lei

Data:

Distribuie articolul:

Vacanţe

Vacanţe LAST MINUTE de la 199 lei/sejur! – aşa sună noua ofertă de la Europa Travel. Agenţia a scos spre vânzare pachete de vacanţă cu autocarul în insula Thassos la preţuri pornind de la 199 de Lei de persoană. Plecările au loc la finele lunii, iar sejururile sunt în limita locurilor disponibile. Aşadar, dacă visai la o vacanţă pe tărâm grecesc, nu sta mult pe gânduri. Vezi ofertele, fă-ţi bagajele şi pregăteşte-te să închei cel mai bun deal al lunii. 

- Publicitate -

Oferta este un real chilipir, ţinând cont că plecarea are loc în data de 30 iunie, iar tu vei petrece 9 zile de vacanţă în plin sezon de vară, pe una dintre cele mai iubite insule greceşti. Peste toate, agenţia oferă şi o vizită gratuită în Kavala, al doilea oraş ca mărime din nordul Greciei. Cum să nu-ţi doreşti să mergi? Bineînţeles, ca orice ofertă last minute, locurile sunt limitate, iar rezervarea se face cu câteva zile înainte.

Sejururi de la… 199 lei
Biletele de vacanţă au fost puse în vânzare de ieri, iar preţurile variază în funcţie de hotelul ales. Cu 199 lei de persoană te poţi caza la Vila Penelope 2*, din Skala Potamia, iar pentru 399 lei de persoană, poţi sta la Aparthotel Blue Bay 2*, din aceeaşi staţiune, sau la Hotel Maria 2*+ din Potos. Indiferent de alegerea pe care o faci, agenţia îţi oferă şi o vizită gratuită în Kavala, al doilea oraş ca mărime din regiunea de nord a Greciei. Construit în formă de amfiteatru, oraşul se află în golful Kavala, vizavi de insula Thassos, iar de-a lungul său sunt amenajate cafenele şi restaurante primitoare, cu vedere spre mare.

Între Potos şi Skala Potamia
Potos şi Skala Potamia sunt două dintre cele mai populare staţiuni ale insulei Thassos datorită tradiţionalismului lor. Potos este un frumos sat pescăresc situat de-a lungul coastei sudice a insulei, la 45 de kilometri Limenas (capitala insulei) şi la 28 de kilometri de portul Prinos, apreciat pentru atmosfera vioaie şi facilităţile de distracţie.

- Publicitate -

Skala Potamia se află la doar două minute de Golden Beach, una din cele mai frumoase plaje ale insulei, într-o zonă verde, bogată în măslini seculari. Ea este o oază de relaxare, ademenind atât prin facilităţile turistice cât şi prin peisajele mediteraneene. Dacă nu ştii încă ce să alegi, intră pe site-ul Europa Travel şi vezi cu ochii tăi hotelurile din oferte. Noi ne-am ales deja unul.

Ofertă last minute Thassos:
Vila Penelope 2*, din Skala Potamia – de la 199 Lei/persoană/sejur, transport cu autocarul, 6 nopţi de cazare, însoţitor de grup, asistenţă turistică. Bonus: vizită la Kavala. Europa Travel, www.europatravel.ro, tel. 021.9407.

 

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

spot_img

Exclusiv

Nași, fini, afini și prieteni ai lui Andrei Volosevici, plătiți regește din banii ploieștenilor. Primărie de cumetrie

Peste un milion de lei, din banii ploieștenilor. Atât a plătit primăria Ploiești și instituțiile subordonate pentru neamurile și apropiații primarului Andrei Volosevici, în anul fiscal 2022, sub formă de salarii, prime, sporuri și idemnizații.

S-a redeschis circulația rutieră pe Bulevardul Independenței din Ploiești [FOTO-VIDEO]

În această dimineață s-a redeschis circulația rutieră pe Bulevardul...

Curse ilegale de mașini și drifturi la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești [VIDEO]

De ani buni, locuitorii din zona Sălii Sporturilor din...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Ce este promisiunea de vânzare-cumpărare a unui apartament

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Întreruperi de energie electrică în Ploiești și Prahova în perioada 20-24 mai. Zonele afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Cum influențează activitatea fizică longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -