- Publicitate -

AFI Palace Ploiești aduce Crăciunul în mijlocul verii

Data:

Distribuie articolul:

AFI

AFI Palace Ploiești lansează campania „Christmas în July” și aduce în mijlocul verii sărbătoarea bucuriei și a cadourilor.

- Publicitate -

Cu această ocazie, vizitatorii centrului comercial vor fi așteptați cu o serie de surprize și evenimente tematice și se vor bucura de oferte și prețuri speciale în majoritatea magazinelor. 
„Așa cum știm cu toții, Crăciunul reprezintă una dintre cele mai frumoase perioade ale anului. De aceea, ne-am gândit să recreăm această atmosferă și în sezonul cald, sperând să devină o tradiție. Am pornit de la ideea că nu doar în luna decembrie ne putem bucura de cadouri și de întâlnirile cu cei dragi. Ne-am propus să îl aducem pe Moș Crăciun în mijlocul verii și să le oferim clienților noștri un motiv în plus de a se bucura de timpul petrecut în mall-urile AFI Palace. Considerăm ca fiecare zi trebuie să fie un motiv de sărbătoare”, declară Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.
Până la începutul lunii august, AFI Palace Ploiești își va întâmpina clienții cu zeci de surprize și oferte. Cei mici vor fi invitați la resedința de vară a lui Moș Crăciun, unde vor învăța să gătească și să decoreze turtă dulce alături de Electrolux, și vor participa la o serie de ateliere de pictură și modelaj.
De asemenea, cumpărăturile de minimum 200 Ron între 18 iulie și 1 august vor fi răsplătite cu premii surpriză, iar cei care vor vizita centrul comercial în această perioadă, vor avea parte de multe evenimente tematice.
În incinta AFI Palace Ploiești, clienții vor regăsi mai multe elemente specifice Crăciunului, însă adaptate sezonului estival.
Campania “Christmas in July” se va încheia într-un mod festiv, cu un concert inedit susţinut de Ştefan Bănică Jr. în data de 1 august, iar clienții vor avea un motiv în plus de a se bucura în continuare de zilele de vară în AFI Palace Ploiești, odată cu începerea campaniei “Megalichidare de stoc”, în cadrul căreia majoritatea magazinelor din incinta centrului comercial vor avea reduceri substanțiale de până la 70% la colecțiile de primăvară-vară.
Vara aceasta, toată lumea merge la AFI Palace Ploiești!
Partenerii campanie sunt: Il Passo, Aldo, Brioche Doree, Zappa Club&Lounge, Ploiești On Ice, Smyk, Why Denis, Pizza Bonita, Optiplaza, Plafar, Pizza Dominium, Intersport, Emag, Orange, House, Timeout,  Jack&Jones, Salamander, Cropp, Kenvelo, RCA ieftin, Lee Cooper, Suvari și Optinova. Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Ploiești puteţi accesa pagina de web www.afipalaceploiesti.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Ploiești.
AFI Palace Ploieşti deţine peste 100 de branduri renumite naţional şi internaţional, primul patinoar acoperit şi cele mai mari piste de skateboard din judeţul Prahova.
Despre AFi Palace Ploiesti
În AFI Palace Ploieşti, clienţii au la dispoziţie Moving Express, CORA, Car Wash, Flanco, eMAG, UPC, Intersport, Raiffeisen Bank, Carturesti, JPB, Sabon, Parfois, DM, Plafar, ARSIS Vodafone, Sensiblu, Kitchen Shop, Animax, SAMSUNG, Be in Time, Top Shop, Orange, GERMANOS, Samsonite, INMEDIO, Optinova, KULTHO, Filicori, Doelpan, Douglas, H&M, Quantum Exchange, Tailors, Optiplaza, SALON PRO, Moa, PBA, Golden Rose, Bobo Bun, VOSTOK SPIRIT, AFC GSM, Anisia, ZIMBRIA, Autograf, Perfect Nails, Eco Clean, B&B, Reserved, Jack&Jones, Musette, Evidence, Motivi, Salamander, IL PASSO, ALDO, JOLIDON, BSB, MONDEX, Yves Rocher, MADO, ROYAL CARO, Why Denis, Massini, Braiconf, Sevda, Lee Cooper,  Colins, Koton, Kenvelo, CCC, NIKE, Bigotti, Promod, Noriel, Amsterdam, Golden Rose, Kendra, Just Cosmetics, TUI Travel Center, Time Out, Cropp Town, Smyk, Suvari, House şi multe altele. Zona de restaurante oferă o gamă largă de opţiuni internaţionale, inclusiv KFC, McDonald’s, Brioche Doree, bucătăria italiană prin Pizza Dominium şi Pizza Bonita,  restaurantul libanez Al Wady, Potatoes & Grills, Salad Box şi Betty Ice, Zappa Bistro&Bar. În ceea ce priveşte partea de divertisment şi petrecere a timpului liber, AFI Palace Ploieşti pune la dispoziţia vizitatorilor o  gamă largă de variante: Zappa Club & Lounge, un patinoar interior de 500 mp funcţional tot timpul anului, un casino MaxBet, un loc de joacă pentru copii în interiorul mallului, piste de skateboard, un cinematograf Cinema City cu peste 1200 de locuri si 6 sali digitale performante, o zonă cu console Play Station şi o selecţie variată de jocuri electronice. Vizitatorii mallului beneficiază de 1.000 de locuri de parcare, dintre care 300 sunt localizate în parcarea subterană. (P)

 

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

spot_img

Exclusiv

Imagini superbe cu Ploieștiul văzut din turnul cu ceas al Halelor Centrale

Ne-au parvenit la redacție imagini în exclusivitate cu Ploieștiul...

Cine este responsabil de incendiul din Ploiești pentru care a fost emis un mesaj RO ALERT

Vinerea trecută, un incendiu a izbucnit într-o hală dezafectată...

Nași, fini, afini și prieteni ai lui Andrei Volosevici, plătiți regește din banii ploieștenilor. Primărie de cumetrie

Peste un milion de lei, din banii ploieștenilor. Atât a plătit primăria Ploiești și instituțiile subordonate pentru neamurile și apropiații primarului Andrei Volosevici, în anul fiscal 2022, sub formă de salarii, prime, sporuri și idemnizații.

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

Imagini de la incendiul din Comarnic

Am primit la redacție imagini cu incendiul de la...

Un prahovean băut și fără permis a fost prins în timp ce conducea un vehicul neînmatriculat pe DN1A

Vineri noapte, pe DN1A, polițiștii din Boldești-Scăeni, au oprit...

UPDATE: Incendiu la o locuință din Comarnic. O persoană a suferit traumatism cranio-cerebral

Un incendiu a izbucnit în această dimineață în Comarnic,...
- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Ce este promisiunea de vânzare-cumpărare a unui apartament

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Întreruperi de energie electrică în Ploiești și Prahova în perioada 20-24 mai. Zonele afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Cum influențează activitatea fizică longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Primărie de cumetrie. Schema prin care Volosevici și-a angajat fini, afini, prieteni

Jurnaliștii Marius Nica, Mihai Nicolae și Claudiu Vasilescu au...
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Imagini de la incendiul din Comarnic

Am primit la redacție imagini cu incendiul de la...

Un prahovean băut și fără permis a fost prins în timp ce conducea un vehicul neînmatriculat pe DN1A

Vineri noapte, pe DN1A, polițiștii din Boldești-Scăeni, au oprit...
- Publicitate -