Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

elicopter smurd

Accidentul rutier a avut loc la Bucov, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. Cinci persoane au fost rănite.

 

Inițial, IJP Prahova a anunțat că două autoturisme sunt implicate în accident. Ajunse la fața locului, echipajele de poliție au constatat că este vorba despre șase mașini implicate în evenimentul rutier. Se pare că unul dintre autoturismele implicate ar fi intrat pe celălalt sens de mers și a lovit mai multe mașini. respectiv un autobuz, două autoutilitare și un alt autoturism, parcat.

IJP a anunțat că accidentul s-a soldat cu cinci persoane rănite. Potrivit sursei citate, la fața locului a ajuns și un elicopter SMURD.

 

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Marius Mihai, o persoană în vârstă de 65 de ani a fost preluată de elicopter. Alte patru persoane, dintre care două femei, în vârstă de 39 de ani și de 71 de ani, precum și doi copii, o fetiță de 8 ani și un băiat de 9 ani, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Citește și: Carambol pe DN1 B. Șase mașini implicate și cinci persoane rănite

ISU Prahova a intervenit cu două autospeciale, precum și cu o ambulanță SMURD, la fața locului deplasându-se și ambulanțe din cadrul SAJ Prahova.