petrolul-psd.jpg

Deși se dau cei mai înfocați suporteri ai Petrolului, mulți dintre actualii consilieri locali PSD fiind nelipsiți din lojele stadionului Ilie Oană când fosta echipă a lui Capră juca în prima ligă, aleșii social-democrați trag de timp, ca la fotbalul de proastă calitate.

Vorbim de rezolvarea problemei mărcilor echipei-fanion Petrolul Ploiești. Le fac galerie consilierii PMP și ALDE, rezervele PSD, care au adoptat aceeași tactică a disprețului față de suporteri. De pe margine, liberalii fluieră, deși ar fi trebuit să primească demult cartonașul roșu.

După ce mărcile Petrolul Ploiești au fost evaluate și re-evaluate, executivul Primăriei Ploiești propune aprobarea valorii de 14.500 de lei pentru încredințarea acestora Asociației Petrolul 52, singura interesată de ”renașterea” echipei și, ulterior, scoaterea la licitație.

 

Ei bine, convocați în ședință de îndată pentru problema Petrolul, consilierii PSD, PMP și ALDE au chiulit în masă. Nu odată, ci de două ori, invocând motive precum Rusaliile (?!) sau nimic.

Astfel, ședința Consiliului Local Ploiești nu s-a putut desfășura din lipsă de cvorum, chiulul consilierilor PSD, ALDE și PMP punând în pericol viitorul actualei echipei Petrolul Ploiești pentru înscrierea în Liga a treia de fotbal.

Și, pentru că le place să facă un show ieftin, aleșii PSD au depus ieri, când au chiulit de la ședință, documentul de mai jos, fără să anexeze și un proiect de hotărâre așa cum ar fi normal și legal, într-o încercare ieftină de manipulare a galeriei înfocate.

 

Numai că, la fel ca și în fotbal, atunci când trag de timp politicienii sunt huiduiți. 

Cât despre liberali conduși doar pe foaia de joc de primarul Dobre, aceștia au avut tot timpul mingea în terenul lor, dar au bubuit-o în tribună, preferând tactica ”focul la ei”. 

petrolul-psd.jpg