fani youmeet

Au fost peste 5000 de tineri, 5000 de suflete care-şi aşteptau autograful transformat de tehnologie într-un selfie bun de pus pe reţele de socializare pentru un număr apreciabil de reacţii. A fost gălăgie. S-au spart geamuri, iar oamenii au scăpat de sub control.

 

La un moment dat părinţii înjurau youtuberii şi organizatorii. Televiziunile au zis multe şi au plecat către următoarea ştire. Organizatorii se aşteaptau la cel mult 1500 de participanţi. Pe internet se vânduseră undeva la vreo 300 de bilete. Bucureşti, soare, weekend, vacanţă, disponibilitate… Lucrurile au ieşit pe dos.

Citește și Eveniment anulat de teama Colectiv. Mărturia unui prahovean. FOTO

DIN CULISE

Venisem la faţa locului ca să obţin un material numa’ bun de difuzat în emisiune. Mă gândeam la cel mult 15 minute de video, dar am filmat cât pentru două emisiuni. După ce s-a anunţat oficial că evenimentul a fost anulat, am putut citi fiecare reacţie de îngrijorare din partea youtuberilor. Sunt populari, dar sunt copii. Sunt la început. Au nevoie de coordonare, de un impresar, de mai puţine motive pentru care să se panicheze, de experienţă şi de o misiune pe care încă nu şi-au stabilit-o. Da, i-am întrebat incotro… şi au dat din umeri. Cred că nici ei nu ştiu în ce s-au băgat. Nu ştiu dacă e bine sau rău. Nu ştiu dacă să zâmbească, dacă merită toată telenovela asta, dacă au ceva de spus, dacă au calitate sau dacă sunt un zgomot de fundal care atrage atenţia.

 


Citește continuarea pe johncristea.ro