marius visarion

1. Zâmbesc mai mult! Oricui și mai ales pe stradă, căci nu se știe de unde sare votul! Seara, ajunși acasă, pun din abundență cremă împotriva ridurilor de expresie.

 

2. Sunt mult mai atenți la aspectul exterior!
Se spune că nu haina face pe om, dar sintagma are alt înțeles. Înnoiesc garderoba. O cămașă curată, un pantof neprăfuit și un pantalon cu dungă fac impresie bună!
3. Mint mai mult ca de obicei!
În mod obișnuit, un om normal spune minimum 4 minciuni pe zi. În campanie, candidații bat toate recordurile. Rostind o minciună cu convingere și în mod repetat ajung să creadă ca e adevăr.
4. Devin subit amabili, grețos de amabili!
Nu e ușor sa pupi atâta lume necunoscută pe stradă, pe obraji sau în fund!
S-ar împăca și cu cei mai aprigi dușmani, și-ar ierta nevastele infidele, ar fi un stare să amâne "executarea" amicilor împrumutați ...
Toate astea pentru un vot în plus.
5. Merg pe jos în 30 de zile cât poștașii într-un an!
Când ajung acasă, candidatele beau ceai pentru picioare ușoare, iar candidații un whiskey sec, gheața punând-o în ligheanul cu apă rece.
6. Ascultă! Pe toată lumea!
Alegători, staff de campanie, copii pe stradă fiindcă au părinți, câini lătrând, căci nu știu cine ține lesa! Oricum nu rețin mare lucru, dar se prefac bine mulți dintre ei! Dintr-o dată, oamenii de afaceri sunt frumoși și deștepți. Cei nebăgați în seamă 4 ani de zile sunt acum curtați, periați, compătimiți...
O sumă, cât de mică, în contul de campanie, e binevenită.
7. Găsesc soluții !
Dintr-o dată, se pricep la orice, au răspunsuri la toate problemele petenților de ocazie, de la chestiuni de infrastructură până la afecțiuni medicale.
8. Devin bisericoși!
Fac cruci pe stradă, se împrietenesc cu popii, se abțin să înjure vecinii și să-si bată copiii, în general să nu păcătuiască, cel puțin în fața lumii. Până și amantele/amanții rămân în stand by până după alegeri.
9. Redescoperă Loganul!
BMW-urile, merțanele și alte mărci de afară sunt trase pe dreapta pentru o lună.
10. Iubesc sportul!
Merg la evenimente de gen sau chiar practică sporturi de “masă”, șah, table sau ping-pong!
Așadar, dacă vi se întâmplă, oameni cu drept de vot, să vedeți ceva ciudat în aceste zile la candidații noștri, să nu va surprindă! A început campania electorală!
Își vor reveni la normal după 5 iunie!
Spor la succese!