După Omicron vine Omacron? Și apoi ce mai urmează? Chiar nu ne mai lăsați în pace?

4

Și asta vine și întreabă o persoană vaccinată. O persoană care s-a săturat până peste cap de toată mascarada asta. Am respectat și respect toate regulile. Familia mea s-a vaccinat. Așteptăm vaccinul pentru 5-11 ca să putem vaccina și copiii. Nu pentru că așa spun alții, ci pentru ei, pentru a-i feri de formele grave ale bolii.

Și, cu toate acestea deja mi s-a luat de tot. Au mai fost pandemii. Și atunci au fost diferite variante ale virusului. Numai că pe atunci nu exista secvențiere, știința nu avansase atât de mult. Credeți că nu au fost „Alpha”, „Beta”, „Delta” sau „Omicron” și în timpul gripei spaniole? Ba au fost cu siguranță. Din această cauză au și fost valuri-valuri și atunci. Dar au trecut, așa cum vor trece și acum…

Acum însă toată această mediatizare contribuie la isteria generală. Ne speriem înainte de a se întâmpla ceva. Avem două cazuri confirmate cu varianta Omicron și toată lumea se precipită. Se pregătesc noi măsuri restrictive. La tv, și nu numai, au început iar să apară diverși medici care îndeamnă la vaccinare. De ce? Până și atitudinea asta de acum e complet greșită și ridică suspiciuni persoanelor care nu vor să se vaccineze. Și mie mi-ar ridica suspiciuni dacă aș fi în locul lor…

Adică logic… avem două cazuri. Doar două! Respectivii sunt asimptomatici. Peste tot în Europa cazurile de infectare cu Omicron au dezvoltat forme ușoare sau asimptomatice. Și atunci pentru ce toată această tevatură? Pentru ce suntem iar bombardați cu „Vaccinați-vă! Este singura soluție!”? Până și noi, cei vaccinați, ne-am săturat până peste cap!

Incidența a scăzut mult în toată țara. Cu toate acestea există în continuare obligativitatea purtării măștii pe stradă. De ce? Cred că au uitat pur și simplu să ridice această măsură complet aberantă în condițiile ratei de infectare de sub 2 la mie. Cam așa sunt autoritățile noastre… Și se mai miră de ce nu-i crede nimeni.

Citește și: Primele cazuri Omicron confirmate în România!

Personal m-am vaccinat, nu pentru că așa au zis ei, nu pentru că i-am asultat pe ei. Dacă ar fi fost să mă limitez strict la ce am auzit de la conducătorii noștri, nu m-aș fi vaccinat, și, probabil, aș fi fost o șoșoistă acerbă. Pentru că asta a fost comunicarea de care ei au fost în stare. Norme peste norme, fără logică, fără explicații. Introduc restricții, ridică restricții, de unele chiar uită. Am învins pandemia, ba nu, n-am învins-o. Și tot așa…

Poate fi cineva acuzat că nu se ia după ei?

Cred că ar fi timpul să acceptăm cu toții că asta este situația. Rata scăzută de vaccinare este cauzată doar de proasta comunicare a autorităților noastre. Românii sunt atât de scârbiți de cei care îi conduc încât ajung să-și facă rău singuri din dorința de a nu se supune celor pe care i-au ales. Asta e realitatea!

Pe partea cealaltă, autoritățile ar trebui să înțeleagă că nu au ce face. Au făcut destul. Cine a vrut să se vaccineze, s-a vaccinat, cine nu, nu. Și gata. În continuare cine va vrea să se vaccineze se va vaccina, cine nu, nu. Indiferent de toate măsurile pe care ei le vor lua. Indiferent de toată campania cu „Vaccinați-vă!” pe care o promovează obsesiv și care, în acest moment, mai rău îndârjește oamenii să nu o facă.

Deja mi se pare că mă uit la un film prost cu spălături pe creier: „Vaccinați-vă dacă vreți să trăiți!”. Așa arată toată campania gândită pentru români. Și rezultatele sunt în consecință. Pentru că toți românii văd acest film prost.

Din punctul meu de vedere, ar trebui să fim lăsați în pace. Trebuie impuse regulile de bun simț pentru a-i proteja pe cei din jurul nostru, adică mască în spații închise și aglomerate, Certificat Verde pentru accesul la neesențiale, și atât.

Fără toată nebunia asta cu vaccinarea, fără amenințările cu noi restricții, fără nimic. Cine a înțeles până acum să se vaccineze bine, cine nu, aia e, ori se imunizează prin boală ori prin… deces. Cinic dar adevărat!

Și asta o spune o persoană vaccinată dar nu datorită vouă! Ci, poate, în ciuda voastră!

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

4 COMENTARII

   • Asa este! Vaccinatii de azi, sunt slugile care au plecat beregata ca boii care pleaca capul ca sa li se puna jugul pe gat. Aceste specimene sunt dependentii de vaccin pe viitor, asemenea drogatilor care daca nu isi mai iau doza, intra in sevraj si mor.
    Din cauza celor vaccinati:
    1 : s-a ajuns aici cu restrictiile si incalcarea tuturor drepturilor elementare, pt ca s-au supus tiraniei. Daca nimeni nu se supunea, nu aveau ce sa ne faca!…Sa ne inchida pe toti in puscarii ca incalcam „noua normalitate”?
    2: au aparut noi mutatii si vor mai apare, pt ca este stiut ca vaccinarea obliga virusul sa gaseasca noi forme de a supravietui si de a rezista, si astfel apar mutatiile.
    Concluzie: Pt toata starea de azi (restrictii, drepturi luate si mutatii noi mereu si mereu), DOAR cei intepati sunt vinovati.

 1. Nu sunt de acord cu: „DOARcei intepati sunt vinovati”. Personal sunt pentru vaccin. Numa ca porcaria asta a lor NU ESTE vaccin ci este o altceva pe care astia o experimenteaza. In urma informatiilor p[e care le are fiecare individ si in urma judecatii fiecaruia unii au decis sa se intepe altii nu. Fiecare judeca cu capul sau. Intrebarea care o pun de ce l-au judecat pe Mengele pt 40.000 de indivizi si pe astia care fac experimente pe 4.000.000.000 nu ii intreaba nime de sanatate? (Mengele ar fi trebuit belit de piele si aruncat in mare) NIMENI NU ARE DREPTUL SA FACA EXPERIMENTE PE NICI O FIINTA UMANA SAU NU.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău