- Publicitate -

NU vreau ca PNL și PSD să guverneze împreună! NU vreau suplimentarea numărului de ministere! NU vreau să îi plătesc din buzunarul meu pe angajații acestora! Ce e de făcut?

Nu mai deschid știrile de câteva zile. Peste tot nu se vorbește decât de aranjamentele pe care PNL și PSD le fac pentru a guverna. Și, culmea (sau nu…), nu reușesc să se înțeleagă. Mi-e silă la propriu de tot ce se întâmplă.

Ma știți cum se acuzau reciproc cu puțin timp în urmă? Mai știți ce vorbe grele își aruncau?

Acum, spre sfidarea tuturor românilor care au ieșit vreodată la vot, au hotărât să meargă braț la braț și umăr la umăr „pentru România”. Să ridice mâna cine-i crede!

Să citim puțin printre rânduri:

„PNL și PSD împreună pentru România” = PNL și PSD împreună pentru… banii din PNRR”. Trebuie să participe toți la împărțirea lor, fiecare vrea câte ceva. Vă dați seama că șantajul a fost la cote maxime. Atât peneliștii, cât și pesediștii se au „la mână” reciproc. Pentru că miza PNRR este atât de mare și banii sunt atât de mulți, au scos la înaintare toate armele din dotare, adică au început să se amenințe unii pe alții. Astfel, pentru a-și ține reciproc gurile, au ajuns la un compromis: vor guverna împreună.

Deci, în concluzie, PNL și PSD vor guverna împreună pentru că, și unii și alții, trebuie să se înfrupte din banii PNRR.

Iohannis spunea: „Trebuie să mergem cu cine este alături de noi…” = „Trebuie să mergem cu cine ne are la mână”, se traduce de fapt. „Ăștia nu ne vor lăsa să ne bucurăm singuri de bani și, la câte știu, trebuie să le dăm și lor ceva”. Așa gândesc peneliștii… în frunte cu Iohannis!

Ați auzit de mărirea numărului de ministere? Vă vine să credeți că, în condițiile în care țara este în groapa în care este, ei înființează mai multe ministere?

Știți ce înseamnă asta? Înseamnă mai mulți bani de la bugetul de stat. Fiecare nou minister va avea propria organigramă plină până la refuz de bugetari plătiți de la buget. Fiecare ministru va avea salariu plătit de la buget. Fiecare secretară nou-angajată la aceste ministere înseamnă un salariu în plus din banii de la buget.

De unde vin acești bani? Din buzunarele noastre, ale contribuabililor, normal. De la taxele și impozitele plătite de noi. Eu, ca și contribuabil, NU DORESC SUPLIMENTAREA NUMĂRULUI DE MINISTERE! Nu asta am votat!

Atâta timp cât eu, din buzunarul meu, plătesc bani pentru noile ministere, pentru noii miniștri, pentru noii acoliți, am dreptul să spun că NU VREAU!

Citeam ieri un comentariu al cuiva pe o rețea de socializare. Respectivul spunea ceva de genul: „Dacă politrucii se pot răzgândi și reorienta, eu de ce nu-mi pot schimba votul?

Chiar așa… Mă simt (și nu cred că doar eu) mințită, trădată, păcălită și, totodată, frustrată că nu pot face nimic. De ce, dacă pentru ei este legal să se răzgândească și să își schimbe calea din timpul campaniei electorale, pentru noi nu este legal să ne schimbăm votul până la următoarele alegeri?

Ar trebui ca, automat, dacă se schimbă direcția din campania electorală, să se declanșeze alegeri anticipate!

Nu, nu asta e legea la noi în țară. Nu asta e legea făcută de EI! Așa că, EI își pot bate joc de noi cât vor. Ne pot minți cât și când vor. Legal, nimeni nu le poate face nimic. Până când o mai putem duce așa?

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Sunteți de acord să citiți ziarul Observatorul Prahovean fără reclame, dar contracost? 

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Circul penibililor din politică – Rareș Bogdan versus Marcel Ciolacu , plus încă unul de care acum am auzit în premieră

O țară aflată în criză, chiar nu contează că și altele sunt, are nevoie de politicieni serioși, nepărăsiți de o minimă decență în fața...

Alina Gorghiu: ”Sistemul de impozitare nu se schimbă! Nici cota unică nu devine progresivă!”

Discuțiile din spațiul public despre un nou sistem de impozitare provoacă neliniște, mai ales în rândul antreprenorilor, unii dintre ei trebuind să recurgă la...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Ce scrie în raportul Penitenciarului Târgșor cu privire la starea de rău acuzată de Elena Udrea

Elena Udrea a ajuns, joia trecută, la unitatea de primiri urgențe a spitalului județean din Ploiești, direct de la Penitenciarul Târgșor unde este încarcerată. Fostul...

Mizerie și foame. Condiții oribile oferite de Armata Română soldaților francezi aflați în misiune la Cincu

700 de militari francezi se află în misiune, în România, la unitatea militară de la Cincu. Aceștia au fost șocați de condițiile oribile de...

Conf.univ.dr.ing. Alin Diniță este noul rector la Universitatea Petrol-Gaze Ploiești

Conf.univ.dr.ing. Alin Diniță a fost ales, vineri, de către Comunitatea Academică, rector al Universității Petrol-Gaze din Ploiești. Turul 2 al alegerilor pentru funcția de rector...

Petrolul Ploiești joacă în această seară cu UTA Arad

Reveniți pe traiectoria potrivită după ce au adunat șase puncte din ultimele două etape, „lupii” așteaptă cu mare încredere duelul cu UTA Arad, vizând...

Ce a declarat hoțul prins la Ploiești, după ce a furat un sac cu bani al Poștei Române. ”M-am distrat cu prietenii”

Aproape zece mii de euro. Atât a reușit să cheltuiască în mai puțin de două zile tânărul de 20 de ani care a furat...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -