A fost nevoie de moartea ursului Arthur pentru a ne da seama din ce specie fac parte premierul Cîțu și ministrul Mediului

2

După ce ONG-ul Agent Green a dezvăluit cum un urs carpatin a fost ucis de un prinț austriac, premierul Cîțu și ministrul mediului, Tanczos Barna, au avut reacții de toată jena. Înainte să citiți ce au putut debita cei doi, las și eu aici câteva întrebări: cum a venit prințul vieții din Austria, țară galbenă, în România, fără să stea în carantină? Cum a aflat același prinț că un urs este disponibil într-o pădure din Românistan? Pe mine nu mă sună nimeni dacă vreau să împușc un urs ”nasol” pentru care ministrul Mediului a dat o derogare. Ce nemernici!

A fost suficient să citesc declarațiile celor doi pentru îmi da seama din ce specie fac parte cei doi politicieni. Le public aici, ca să vă enervați și dvs.

Tanczos Barna, ministrul Mediului: ”Nu știu cine poate spune că e cel mai mare din țară, poate are puteri supranaturale. Nu știu dacă a fost cel mai mare sau cel mai mic, dacă îl chema Arthur sau îl chema Ioniță”.

Premierul Florin Cîțu are și el o singură problemă, cu mărimea ursului: „Am avut o discuție cu domnul ministru, înțeleg că există o anchetă, vom vedea care sunt rezultatele. Se pare că nu toate informațiile din spațiul public sunt corecte. Se pare că nu este cel mai mare urs, vom vedea care sunt concluziile anchetei”.

Așadar, pentru Cîțu și Barna problema nu este braconajul oribil (ipoteza că prințul a împușcat din greșeală ursul respectiv e de o prostie fără margini, iar vânătorii pot confirma asta), ci mărimea ursului?!

Asta e țara în care trăim: una de sclavi, în care gunoaiele cu bani fac legea, iar cei care ne conduc sunt niște fomiști nemernici.

P.S. Singurul care a avut o reacție corectă este șeful Gărzii de Mediu:  ”Avem suspiciuni de braconaj, faţă de modul în care a fost evaluat trofeul şi că ar fi exemplarul care a creat pagube în localitatea respectivă”. La scurt timp după această declarație, comisarul șef Octavian Berceanu a fost amenințat voalat de ministrul Mediului. ”Este regretabil că unii dintre colegii mei se antepronunță în perioada de anchetă. Eu aștept, deși unele dintre informații sunt la dispoziția mea”, a spus același ministru sinistru Tanczos Barna..

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

2 COMENTARII

  1. Sa le fie rusine!! Au datoria sa apere și sa ocrotească fauna și oamenii acestei tari! Nu sa profite ca niște jigodii blestemate de animale fără apărare și sa le vândă pe bani grei! Sa fie de capul lor și sa i vadă Dumnezeu

  2. Sa ne ierte Dumnezeu, pe toți! Ce mai știre de burtiera…News Alert…s-au rezolvat toate problemele economico/sociale…depășim pandemia…cu vaccinarea de rigoare…ce sa mai…, avem sistem de sănătate, autostrăzi, economia duduie…umbla câinii cu covrigii in coada…, educația este la niște cote “FB”…contează ce urs a fost împușcat sau ce draq culoare politica locuiește la P. Victoria/ Cotroceni(oricum, toți sunt “=“), cu scuzele mele de rigoare pentru activistii de mediu…săracul urs…chiar este/a fost nevinovat!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău