Imaginea momentului în Ploiești, REPUBLICA GUNOIULUI – Dacă nici asta nu vă deranjează, atunci suntem definitiv pierduți

0

Am făcut un tur al cartierelor Ploieștiului, deși primim sute de mesaje cu foto din zonele unde sunt amplasate platformele de gunoi. Fără excepție, toate cartierele arată la fel: sufocate de gunoiul necolectat de mai bine de o săptămână.

Dintre toate imaginile, care sunt aproape la fel la platformele de colectare, vă propunem spre contemplare una din cartierul Nord, strada Cameliei, acolo unde, lângă platforma de gunoi, se află și un loc de joacă pentru copii. După cum observați, copiii se dau în leagăne… Un peisaj idilic.

Am scris ”spre contemplare”, adresându-mă domnilor de la Rosal și ADI Deșeuri, care au la rândul lor copii. Poate că prin curțile domniilor lor situația nu arată așa, dar cred că este imposibil ca această imagine să nu le spună chiar nimic despre efectele iresponsabilității lor, o iresponsabilitate pentru care prahovenii continuă să plătească și să suporte consecințele.

Nu revin asupra motivelor deselor greve ale angajaților Rosal, nici asupra limitării posibilității ca primăriile să intervină în rezolvarea urgentă a situației, dar fiind modul de administrare trecut la ADI Deșeuri, nici asupra explicațiilor fără consecințe imediate. Despre toate acestea puteți să citiți în sutele de articole publicate în ultimii ani în Observatorulph.

Și pentru că tot am vorbit despre consecințe, din informațiile pe care le avem, în zilele următoare acestea chiar vor exista sub forma primelor efecte ale unor anchete, ncare să zguduie din temelii un sistem plin de gunoi, nu neapărat menajer. (revenim cu detalii)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău