Inconștienți! Imagini cu tineri care bârfesc în grup, în timp ce fac ”poștă” o sticlă, la Ploiești

2

Degeaba dăm ordonanțe militare! Degeaba interzicem grupuri mai mari de trei persoane pe stradă! Degeaba stabilim reguli stricte de părăsit locuințele. Unii cetățeni pur și simplu sunt inconștienți.

Un cititor ne-a trimis imagini cu mai mulți bărbați care, în această dimineață, s-au strâns în spatele magazinului Profi de pe strada Mărășești, din cartierul ploieștean 9 Mai.

Nu doar că au stat de vorbă, ci și au împărțit conținutul unui bidon de doi litri, din gură în gură, apoi s-au retras într-o scară de bloc să-și continue ”șueta”.

Ne-am dori o prezență mai bună pe străzi a polițiștilor și jandarmilor pentru ca astfel de indivizi să fie amendați și trimiși în casă. Altfel, bilanțul îmbolnăvirilor și al deceselor va exploda cât de curând!

VIDEO

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

2 COMENTARII

  1. Mai bine fara carantina,iar daca tot se inregistreaza imbolnaviri sau decese,sa nu li se mai acorde importanta.Sa ne lase sa traim inca din acest moment linistiti si sa iesim din carantina.
    Carantina nu-si are rostulintr-un astfel de regim extrem de dur.Insistam,lasati-ne liberi si fara carantina indiferent de situatie.

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău