6bbde2e3-fb69-4755-a19e-9c73fc284dde_8332c_2db84.jpg

Ploieștiul a devenit în campania electorală pentru europarlamentarele din 26 mai o adevărată atracție turistică pentru politicienii-VIP ai țării. 

Astfel, vinerea trecută, liderul Alianței USR-Plus, Daniel Ciololoș a venit la Ploiești, călcându-i pe urme candidatului PSD la europarlamentare, Rovana Plumb.

Ieri a fost rândul președintelui Iohannis, care și-a lansat o carte pe care probabil că nici membrii PNL nu au răbdare să o citească, iar astăzi vine premierul Dăncilă să inaugureze o stație de sortare a deșeurilor de pe Centura de Est a Ploieștiuui. La gunoi, ce ironie...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot astăzi, la o fabrică din Parcul Industrial Ploiești sunt așteptați liderii ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului.

Iar joi vine la UPG fostul președinte Traian Băsescu pentur a-și convinge ”talibanii” să-l trimită la Bruxelles  din postura de candidat al PMP.

Din toate aceste vizite, ploieștenii s-au ales cu scările de la Casa de Cultură a Sindicatelor vopsite (nu e banc, detalii AICI), floricele în sensurile giratorii, câteva ”plombe” și multe promisiuni.

Dragi ploieșteni, nu-i așa că vă simțiți iubiți?

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg