VIDEO Imagini spectaculoase cu Masivul Ciucaș – Cheia – DN 1A. Filmare cu drona

Un colaborator al observatorulph.ro ne-a trimis o filmare cu drona din Cheia. În imaginile surprinse marți, 12 ianuarie, apar atât DN 1A, cât și munții din Masivul Ciucaș.

Doi ploieșteni pasionați de fotografie la înălțime, tată și fiu, au surprins imagini senzaționale în zona Cheia.

În filmarea cu drona transmisă redacției observatorulph.ro de Mihai (37 ani) și fiul său, Darian (13 ani), natura își dezvăluie uriașul tablou de culori de iarnă.

Observatorulph.ro a publicat povestea lor AICI.

Atunci, Mihai a povestit cum a ajuns să surprindă imaginile senzaționale:

”Nu este foarte greu să faci o pasiune pentru acest gen de fotografie, având în vedere că de la înălțime toate peisajele ies spectaculoase. Și dacă în aer ai și un aparat care te ajută să surprinzi cu fidelitate ceea ce vezi, e și mai bine. Aparatul (o drona dji phantom4) l-am văzut acum aproximativ un an când fiul meu cel mare a participat la un webinar despre piloții de drona și a început să își caute aparatură, hotărât că aceasta va fi pasiunea care îi va stabili cariera. L-am încurajat mereu să facă ce îi place și cu puțin noroc și efort i-am luat „jucaria” sau mai bine zis ne-am luat. De aici, cum spuneam nu e greu sa faci o pasiune, perspectiva este de multe ori factorul de decizie”.

Proiectul lor este public și poate fi accesat pe pagina de Facebook IZin Zsky sau canalul de Youtube cu același nume:

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău