VIDEO: Ultimele minute din viața tinerei care a ars în mașina răsturnată pe DN 1A, în Prahova, transmise live pe Facebook.  Șoferul gonea nebunește!

1

Observatorulph.ro publică imagini surprinse în mașina în care a murit de 18 ani pe DN 1A, în Prahova, cu puțin timp înainte de accident. După ce s-a răsturnat într-o curbă, șoferul vinovat s-a salvat, alături de prietenul său de pahar, în timp ce fata a ars de vie, prinsă între fiarele contorsionate.

În această dimineață, o mașină condusă de un tânăr de 32 de ani a derapat într-o curbă periculoasă, pe DN 1A, la Cocorăștii Colț și s-a răsturnat, apoi a luat foc.

FOTO Aceasta este epava în care o tânără de 18 ani a ars de vie, în accidentul produs de prietenul ei, beat și fără permis. Cu totul altceva ne-a șocat cu adevărat

Șoferul și prietenul său, pasagerul din dreapta, au reușit să iasă din mașina cuprinsă de flăcări, însă tânăra de 18 ani, care îi însoțea, a ars de vie (detalii AICI).

Cu câteva minute înainte de tragedie, cei trei s-au filmat, într-un live pe Facebook, în timp ce șoferul gonea nebunește pe DN 1A, dar și în interiorul mai multor localități.

Într-una dintre filmările de mai jos se aude cum pasagerul din dreapta strigă că mașina a ajuns la o viteză de 180 de km/oră, însă este mai preocupat să știe dacă live-ul de pe Facebook are urmăritori din rândul prietenilor săi.

La un moment dat, fata de 18 ani, singura victimă a accidentului mortal, se aude cum îi atrage atenția șoferului ”las-o mai ușor că aici e o curbă!”.

Șoferul, prietenul fetei decedate, se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu deținea permis de conducere.

El a fost reținut pentru 24 de ore și va fi propus instanței cu propunere de arestare preventivă.

VIDEO

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Puscarie 20 de ani si dat, apoi, pe mana parintilor fetei. Retardatii astia infractori si manelisti (iertati mi pleonasmul) sint bombe cu ceas pe soselele pe care ne deplasam cu familiile noastre.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău