Un magazin Penny din Ploiești a impus o limită la achiziționarea de ulei și zahăr. Maximum două baxuri pe același bon fiscal

1

Veștile alarmiste cu privire la o posibilă „criză a alimentelor”, dar și cu privire la o viitoare creștere a prețurilor, a generat o nouă panică în rândul cumpărătorilor. Un magazin Penny din Ploiești a limitat achiziționarea de ulei și de zahăr, afișând la rafturi un anunț în acest sens. Imagini la finalul textului.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis imagini surprinse într-un magazin Penny din Ploiești, unde, săptămâna trecută, a fost luată decizia să fie impusă o limită la achiziționarea de ulei și de zahăr.

„Stimați clienți, pentru acest produs, cantitatea maximă care poate fi achiziționată pe un bon fiscal este de 2 baxuri. Vă mulțumim”, este anunțul postat la raft unde este comercializat zahărul și uleiul.

„La Penny se pot achiziționa maximum două baxuri de ulei și de zahăr. Lumea a început din nou să cumpere în cantități mari, la fel ca anul trecut, când a început pandemia, după ce au văzut tot felul de știri alarmiste. Se pare că nu și-au învățat lecția. Eu cred că și două baxuri de ulei sau de zahăr este prea mult”, ne-a scris un cititor al Observatorulph.ro.

În ultimele zile, la nivel național, au apărut tot felul de informații alarmiste legate de creșterea prețurilor la anumite produse de bază, dar și cu privire la criza alimentelor generată de măsurile restrictive impuse cu privire la limitarea răspândirii Covid-19, din alte țări, măsură care, în opinia unora, ar putea influența importul de alimente. Acesta este probabil și motivul pentru care oamenii au început să achiziționeze cantități mai mari de produse.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Un motiv in plus sa ocolim pravalia asta. Mesajul are ca efect tocmai provocarea cumparatorilor sa ia mai mult decat le trebuie. Oricum Penny si Profi sunt magazine de mahala.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău