Primarul din Mănești, Constanțin Nițoi, mulțumește oamenilor pentru încrederea acordată, acum, la un an de la depunerea jurământului pentru cel de-al treilea mandat

0

Primarul comunei Mănești, Constantin Nițoi, mulțumește, printr-o scrisoare deschisă, postată pe pagina de Facebook, tuturor locuitorilor pentru încrederea pe care i-au acordat-o timp de două mandate și un al treilea în derulare. Se bucură de încrederea cetățenilor și promite că, în continuare, va face tot ce poate în beneficiul oamenilor și comunei pe care o reprezintă.

Stimați cetățeni ai comunei Mănești,

Îmi revine deosebita plăcere și onoare de a transmite sincerele mele mulțumiri pentru deschiderea și atitudinea pro -activă, încrederea dată prin votul pe care l-ați depus, care a dus la o colaborare frumoasă între dumneavoastră și instituția Primăriei, la împlinirea unui an de la depunerea jurământului în cel de-al treilea mandat. Așa cum v-am promis, m-am ținut de cuvânt, folosindu-mă de experiența acumulată în cele două mandate și sub puterea jurământului făcut cu bună credință, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, voi face tot ceea ce îmi stă în putință, cu timp și fără timp, pentru binele și prosperitatea locuitorilor comunei Mănești. ”

Cu înaltă considerație, primar Constantin Nițoi

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău