Inițiativă publică pentru strângere de fonduri. Primarul din Băicoi vrea să ajute familiile ale căror gospodării au fost distruse din cauza unui incendiu

0

Inițiativă publică la Băicoi cu scopul strângerii de fonduri în vederea sprijinirii familiilor ale căror gospodării au fost distruse, în septembrie, în urma unui incendiu. Ideea i-a aparținut primarului Marius Constantin, acesta anunțând că toți banii strânși vor ajunge la familiile greu încercate.

Patru gospodării au fost grav afectate în urma respectivului incendiu. Primăria și Consiliul Local sprijină  financiar pe respectivii localnici. Mai exact, aleșii locali, din fondul de urgență, alocă maximum 10.000 de lei pentru fiecare familie.

Edilul șef face apel la populație să contribuie la această campanie umanitară. La dispoziția cetățenilor interesați să se alăture campaniei „Ajută-ți aproapele”, campanie susținută de Primărie, Consiliul Local și Asociația Pro Băicoi, a fost pus numărul de cont RO21BTRLRONCRT0493809401.

Cei care vor să ajute cu bani cash, spune primarul Marius Constantin, pot face acest lucru venind la sediul Primăriei, unde există o urnă sigilată și un tabel pentru donații. Totodată, cei care vor să ajute cu materiale de construcții necesare refacerii locuințelor se pot adresa Atelierului de Gospodărie Locală din oraș. Totul se face corect și transparent, a mai precizat edilul localității.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău