WhatsApp_Image_2019-12-01_at_18.06.11_1_c3a9c.jpeg

Proba sportivă a scos din competiție peste 1300 de concurenți care aspirau să devină polițiști. Astfel, după contravizita medicală și parcurgerea traseului tehnico-aplicativ, doar 2523 de candidați vor susține examenul scris al sesiunii de iarnă la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina.

Înaintea probelor eliminatorii, 3855 de candidați, din toată țara, sperau să intre în examenul scris. Însă proba sportivă le-a creat o serie de probleme multora dintre cei care au uitat sau n-au dat importanță faptulUI că munca de agent este una „în stradă“, care presupune o pregătire și o condiție fizică la standarde înalte.

Doar 2523 de candidați au reușit să treacă de probele eliminatorii, iar dintre aceștia doar 389 sunt fete. Concurenții mai au un ultim „hop“, proba scrisă pe care o vor susține duminică, 19 ianuarie, între orele 10.00 și 13.00. Lupta este una dificilă, ținând cont că în această sesiune și numărul locurilor a fost diminuat, fiind disponibile doar 765.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Examenul scris va consta într-un test grilă cu întrebări din gramatica Limbii Române și dintr-o limbă străină de circulație internațională (Engleză sau Franceză).

Candidații trebuie să fie în sălile de examen cel târziu la ora 9.30 și sub nicio formă nu le este permis accesul cu telefonul mobil. Nerespectarea acestei decizii le va aduce eliminarea din examen. 

Rezultatele vor fi afișate pe 19 ianuarie, seara, sau, cel târziu, luni dimineață, pe 20 ianuarie. Imediat după aflarea rezultatelor, cei nemulțumiți pot depune contestații.

Durata cursurilor este de zece luni, iar față de seriile precedente, cea de acum va avea ore în plus de pregătire teoretică și, prin urmare, diminuarea stagiului de practică.

Află și despre CONCURENȚA LA ȘCOALA DE POMPIERI DE LA BOLDEȘTI

Foto

WhatsApp_Image_2019-12-01_at_18.06.11_1_b8c21.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg