spitalul-urlati-prahova-monoxid-carbon.jpg

Incidentul a avut loc miercuri dimineață. O persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul medicilor de la Serviciul de Ambulanță, după ce două persoane au început să se simtă rău, din cauza unei intoxicații cu monoxid de carbon.

Apelul la 112 a fost în jurul orei 02.45. Cele două persoane, o femeie în vârstă de 45 de ani și un bărbat în vârstă de 46 de ani, au avut nevoie de asistență medicală.

Victimele intoxicației cu monoxid de carbon au fost transportate la Spitalul Orășenesc Urlați pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din fericire, cele două persoane sunt în afara oricărui pericol. Acesta nu este singurul caz de acest fel semnalat în Prahova, în ultima perioadă. 

Citește și: Doi adulți și un copil în vârstă de 5 ani, din Dumbrăvești, au ajuns, luni noapte, la spital, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Săptămâna trecută, doi adulți și un copil în vârstă de 5 ani, din Dumbrăvești, au ajuns la spital tot din cauza unei intoxicații cu monoxid de carbon.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.