barbat-atacat-urs-breaza.jpg

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost atacat vineri după-amiază de urs, pe raza localității Brebu. Bărbatul necesită asistență medicală de specialitate.

O persoană a sunat 112 și a solicitat intervenția unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță Prahova. Medicii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul prezintă leziuni pe ambele coapse prin mușcătură de urs.

Bărbatul este stabil hemodinamic, au precizat medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul va fi transportat la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Câmpina, pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.