petrolul

O nouă victorie marca Petrolul Ploiești a avut loc în această seara pe terenul celor de la CS Blejoi, unde echipa ploieșteană a câștigat cu scorul de 3-0.

 

Și de această dată fanii găzari nu și-au lăsat favoriții singuri, și, deși meciul a avut loc în timpul săptămânii, peste 1500 de suporteri au încurajat timp de 90 de minute noua echipă a Ploieștiului.

Lupii galbeni au dominat adversarul pe toată durata meciului și au avut nenumărate ocazii, însă, doar trei dintre ele s-au finalizat cu un gol.

Cel care a deschis scorul a fost Claudiu Tudor, în minutul 37 în urma unei lovituri de penalty. Următorul gol a fost înscris de Nae Gabriel, în minutul 47, care până în momentul de față are 3 goluri în trei meciuri disputate. Ultimul gol a fost marcat de Ilie Dumitrescu, patru minute mai târziu. Același Dumitrescu a ratat o ocazie importantă după ce a lovit bara.

 

Meciul s-a terminat 3-0 iar echipa ploieșteană a mai acumulat 3 puncte.

petrolul

petrolul2

 

petrolul3

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Trafic infernal pe centura de est a Ploieștiului

Lucrările de asfaltare, care se desfășoară în această dimineață pe centura de est a Ploieștiului, au transformat traficul într-unul de coșmar între caricatura de giratoriu de la Bucov și Blejoi. Se...