petrolul tufeni

Gazeta Sporturilor a publicat un amplu material despre nou proiect Petrolul.

La primul său meci pe teren propriu în liga a patra, Petrolul a strâns peste 6.200 de oameni la meciul disputat pe ”Ilie Oană” contra lui Tufeni Băicoi. Au fost ore copleșitoare pentru jucătorii ”lupilor”, mulți fiind puști de 17-18 ani cooptați în grup cu două săptămâni în urmă.

Sâmbătă, 27 august 2016, va rămâne o zi memorabilă pentru suflarea galben-albastră. Primul meci pe teren propriu pentru new Petrolul, în liga a patra, cu 6.200 de oameni în tribunele de pe "Ilie Oană", casa "lupilor"!

"Am strâns echipa asta pe repede înainte, am făcut pregătire doar două săptămâni și am pornit la treabă. Nu-mi închipuiam vreodată că voi întâlni la Petrolul o asemenea situație. După atâtea trofee cucerite și cu o emulație incredibilă în jurul formației, să ajungem să reinventăm clubul!".

O spune Octavian Grigore, care la 52 de ani şi 19 sezoane petrecute în tricoul Petrolului, conduce de pe margine, în L4, grupul reunit, deocamdată, sub numele de Petrolul 1952.

Proiectul e susținut deopotrivă de fostele glorii și de fani după falimentarea vechii societăți, trimisă în groapă de administrația Dan Capră.

Citește continuarea pe gsp.ro