Măsuri suplimentare la meciul Chindia – FCSB, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Masca de protecție este obligatorie pe durata partidei

0

Gruparea de Jandarmi Ploiești, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va asigura măsurile de ordine publică pentru desfășurarea în condiții de siguranță a partidei de fotbal dintre AFC Chindia și FCSB. Meciul va avea loc pe stadionul “Ilie Oană” Ploiești, astăzi, 01 octombrie a.c., începând cu ora 21:00.

Gruparea de Jandarmi Ploiești a precizat că 30% din capacitatea stadionului este oferită spectatorilor, iar locurile ce pot fi ocupate sunt strict delimitate.

„Accesul în stadion este permis începând cu ora 18:00. De asemenea, organizatorul împreună cu forțele de ordine și autoritățile abilitate vor verifica respectarea măsurilor de protecție sanitară de către toți participanții la acest eveniment”, a precizat Gruparea de Jandarmi Ploiești.

În contextul actual, a precizat Gruparea de Jandarmi Ploiești, asupra respectării locului prevăzut pe bilet și a purtării măștii de protecție pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului.

„Recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică.

Pe această cale dorim să vă urăm vizionare plăcută și vă invităm să apelați la forțele de ordine pentru prevenirea oricăror incidente.

Pentru buna desfășurare a competiției sportive, vor participa și efective din cadrul Inspectoralui de Poliție Prahova, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova și Direcției de Poliție Locală”, a anunțat Gruparea de Jandarmi Ploiești.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău