Patricia Matei, medaliată cu aur la Cupa României Fitness și Culturism, la observatorulph.ro LIVE: ”M-am simțit mândră!”

4

Ploieșteanca Patricia Matei, medaliată cu aur la Cupa României Fitness și Culturism, a fost invitata lui John Cristea la observatorulph.ro LIVE de luni, 31 mai. Emisiunea poate fi urmărită la finalul textului:

Iată o scurtă prezentare făcută chiar de campioană în avanpremiera emisiunii:

Mă numesc Patricia, am 25 de ani iar în urma cu ceva vreme daca mi-ar fi spus cineva că voi participa la un concurs de culturism și fitness, probabil n-aș fi crezut. Se pare insa că pasiunea mea pentru sport a luat amploare și așa astăzi, m-am „trezit” campioana la Bodyfitness.

Sunt o persoana care a iubit muzica inca de mica și am crezut mereu că voi ajunge cântăreața. Nu a fost acesta drumul meu și nu regret absolut nimic pentru că ceea ce fac în prezent, mă implineste cu adevărat. Lumea fitnessului a fost acea potecuță pe care a trebuit sa merg pentru a ajunge la cine sunt eu cu adevărat: o sportivă.

Sentimentele pe care le-am trăit participând la Cupa României 2021 sunt greu de descris în cuvinte. Se poate spune că a fost un amestec de emoție, fericire, adrenalina și un strop de teamă. Sentimentul predominant a fost mândria. M-am simțit mandra de mine, deoarece munca din spatele acelor câteva minute de strălucire pe scena, a fost titanică.

VIDEO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

4 COMENTARII

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău