Vivi Răchită: ”Dacă Petrolul promovează în Liga 1 Budescu revine la Ploiești”

Deși presa sportivă îl dă ca și transferat la FCSB pe Budescu, din vară, Valeriu Răchită a declarat la PRO X că mijlocașul considerat cel mai talentat din fotbalul românesc actual va reveni la Petrolul. Singura condiție ar fi, spune Răchită, promovarea echipei fanion a Ploieștiului în prima ligă.

Bun prieten şi fost antrenor al lui Constantin Budescu, Valeriu Răchită a dezvăluit că mijlocaşul va mai reveni în fotbalul românesc doar la Petrolul Ploieşti, echipă la care fotbalistul a fost legitimat din 2003 până în 2011.

„Prima opţiune a lui Budescu va fi Petrolul, dacă echipă promovează în Liga 1. Sunt sigur că va alege Petrolul, pentru că e cu sufletul lângă echipă.

Să mai stea acolo, să ia banii arabilor şi după vom vedea. Poate peste câteva luni sau peste altă perioadă, va reveni la Petrolul. El s-a mutat aici, are afaceri la Ploieşti şi a fost un produs la Centrului de Copii şi Juniori de la Petrolul” , a declarat Valeriu Răchită la PRO X.

sursa: telekomsport.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău