Un cititor care locuiește în imediata apropiere a stației terminus din Mihai Bravu ne-a scris pe adresa redacției nemulțumirile provocate de șoferii TCE. Conducerea societății de transport public i-a transmis că nu poate muta această stație (vezi documentul la finalul articolului.)

 

Mesajul cititorului:

"Eu inca ma intreb cum un om cu functie de conducere (se presupune ca e un om cu capul pe umeri) a plasat locul de debarcare al calatorilor intr-un loc in care nu avantajeaza pe nimeni.

 

Nici pe noi ca rezidenti ai acestei strazi, nici pe soferi pentru ca sunt constant injurati de catre soferii ce trebuie sa se asigure mult si bine cand vin dinspre strada Chimiei deoarece nu au vizibilitate, nici pe calatorii care atunci cand coboara din autobuz traverseaza strada prin fata sau prin spatele autobuzului si riscul de a fi loviti este mult mai mare decat daca autobuzele ar parca pur si simplu direct in statie. Eu acum as mai avea o intrebare pentru acesti "domni":

Cum a fost posibil ca statia de vis a vis de Asociatia Judeteana de Fotbal sa fie mutata in fata stadionului Petrolul atunci cand in statia respectiva s- a construit o casa pe 2 nivele???

Trebuie sa detin vreo functie sau sa am prieteni sus pusi sau...sa platesc pe cineva ca sa fiu luat in seama?!?

!in plus...cu atatia martori, conducerea TCE ne persifleaza incontinuu. Le-am scris in mail faptul ca soferii urineaza la usa din spate a autobuzelor, matura gunoaiele din autobuze in fata portilor noastre si etc dar nesimtirea lor se pare ca nu are limite!".

Răspunsul conducerii TCE Ploiești la sesizarea cititorului