Schimbarea bruscă a vremii a adus la Ploiești problemele specifice unor cătune uitate de Dumnezeu și de autorități și de care locuitorii unui municipiu – reședință de județ, nu ar mai trebui să se lovească în 2023.
Străzile neasfaltate, pline de gropi, noroiul și băltoace sunt la „ordinea zilei” de fiecare dată când plouă torențial pe zecile de străzi din cartierele Râfov, Pictor Rosenthal, Mimiu și nu numai.
Zonele menționate și-au câștigat în timp denumirea de „cartiere devavorizate” și ținând cont de modul în care este administrat orașul, pare că nu își vor schimba renumele curând.
„Vă prezint în continuare strada Atelierului. Suntem izolați în municipiul Ploiești. Așa se prezintă strada mea în anul 2023”, este unul din mesajele primite pe adresa redacției.

În cadrul campaniei „Gropile în care ne rupem mașinile” demarată marți de Observatorul Prahovean zeci ne cititori ne-au trimis imagini și informații despre zonele în care locuiesc.
Citește și: Gropile în care ne rupem mașinile. Campanie Observatorul Prahovean
„Strada Brădetului, nr. 18, Ploiești! Tot cartierul (Mimiu) este neasfaltat! Avem promisiuni din partea conducerii de ani de zile că ne vor asfalta strada! De când m-am născut pe aceasta strada niciodată n-am văzut nimic. Adică de 25 de ani! Cartierul aceste este uitat de primar”, susține o altă cititoare.
„Dacă aveți cum să îl mai întrebați pe domnul primar ce are de gând cu cartierul Râfov, cu străzile pe care nu se mai poate circula nici pe jos și nici cu mașinile. Efectiv s-au rupt de la gropile imense care s-au format. Vorbesc în special de străzile Traian Săvulescu Islazului Mulțumesc anticipat!” este un alt mesaj venit pe adresa redacției
În puținele momente în care Primăria Ploiești a ascultat problemele oamenilor, aceștia susțin că în afara de promisiuni nu au primit nimic, nici măcar o roabă de pietriș.
Facem apel la cititorii noștri să ne trimită imagini cu gropile în care își rup mașinile, în care să menționeze localitate, numele străzii sau, acolo unde este cazul, numărul drumului comunal, județean sau național.
Redacția noastră va publica toate sesizările primite și vom solicita autorităților locale să le repare în regim de urgență, mai ales pe cele care pun în pericol siguranța traficului rutier.
Așteptăm imaginile și o scurtă descriere pe numărul de WhatsApp al ziarului 0785 075 112 sau pe adresa redactie@observatorulph.ro