S-a votat! Locatarii nu mai sunt obligați să-și monteze repartitoare de căldură în apartamente până la 31 decembrie 2021

2
http://www.observatorulph.ro/exclusiv/53251-toti-proprietarii-de-apartamente-trebuie-sa-si-monteze-aceste-aparate

Punerea în practică a legii care prevedea obligativitatea montării repartitoarelor de căldură în apartamente pentru individualizarea consumurilor de energie până la 31 decembrie a fost amânată cu un an.

Deputații au votat ieri ca măsură să se aplice până la 31 decembrie 2022.

„În imobilele de tip condominiu racordate la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică este obligatorie montarea sistemelor de măsurare până la 31 decembrie 2022 pentru individualizarea consumurilor de energie pentru încălzire/răcire şi apă caldă la nivelul fiecărui apartament sau spaţiu cu altă destinaţie decât cea de locuit”, se arată în proiectul adoptat de Cameră, citat de Digi 24.

Luna trecută, mai mulți cetățeni reclamau că au primit deja notificări din partea Primăriei Ploiești pentru montarea repartitoarelor și se întrebau cum vor suporta locatarii o astfel de cheltuială suplimentară?

Președintele Uniunii Asociațiilor de Proprietari, Eugen Cristescu,  considera atunci că „obligarea cetățeanului la montarea repartitoarelor este o măsură abuzivă”

Detalii aici: Primăria Ploiești a notificat asociațiile de proprietari cu privire la montarea repartitoarelor pentru căldură. Președintele UAP Prahova: „Este o măsură abuzivă”

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău