Cum putem face diferența între gripă și covid? Simptomele specifice fiecărei afecțiuni

0

Platforma Ro Vaccinare a publicat pe Facebook care sunt simptomele comune, dar și specifice ale gripei și covid. Astfel, deși COVID-19 și gripa pot provoca febră, tuse și dureri corporale, dificultățile de respirație și pierderea gustului sau mirosului sunt mai frecvente în cazul COVID-19 decât în cazul gripei.

Postarea integrală Ro Vaccinare:

COVID-19 și gripa pot provoca febră, tuse și dureri corporale.
Cu toate acestea, dificultățile de respirație și pierderea gustului sau mirosului sunt mai frecvente în cazul COVID-19 decât în cazul gripei. Utilizați această diagramă pentru a afla mai multe asemănări și diferențe între COVID-19 și gripă.
Pentru orice problemă de sănătate: luați legătura cu medicul de familie!
 Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19!
 Intră pe harta interactivă (https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/), găsește cel mai apropiat centru, programează-te și mergi la vaccinare.
 Dacă întâmpini probleme, sună la Call-Center 021 414 44 25 și un operator te va ajuta cu programarea.
PS: poți merge la vaccinare și fără programare, dar programările au prioritate.
 Vrei mai multe informații despre cum a fost la vaccinare, intră în PROVaccinare  (https://www.facebook.com/groups/rovaccinare) și vezi ce spun cei care s-au vaccinat.
 Mai multe informații despre Metodologia de supraveghere a COVID-19: https://bit.ly/Metodologie-Covid19

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău