Tu de unde te informezi și câtă încredere ai în sursele tale?

0

Pentru prima dată în ultimii ani zece ani, Opinia Cetățeanului vă invită să participați la un sondaj de opinie cu privire la sursele de informare locale. Este vorba despre instrumentele la care apelați atunci când vreți să aflați detalii despre evenimentele și subiectele de interes local/regional, care vă stârnesc interesul.

Prin nominalizarea ziarelor, televiziunilor, radio-urilor sau pod cast-urilor, ori ale social media (Facebook, Instagram, Twitter etc) pe care le urmăriți, veți ajuta întregul ecosistem media local să își ajusteze conținutul conform așteptărilor dumneavoastră, publicul consumator.

La fel, pentru prima dată, aveți posibilitatea de a indica jurnaliștii sau influencerii locali care contează. Ei sunt cei care creează agenda publică locală, dar și generatori de modele și comportamente sociale, motiv pentru care credem că este important să știm ce formatori de opinie agreează ploieștenii și prahovenii.

Considerăm că demersul nostru este important atât pentru mass media și new media locale, cât mai ales pentru publicul consumator al acestor produse. Este vital ca cei care ne informează să știe, la rândul lor, că sunt urmăriți de un public viu și implicat.

Răspunsurile dumneavoastră sunt anonime și nu vă sunt solicitate date cu caracter personal iar completarea chestionarului nu durează mai mult de câteva minute.

Acesta poate fi accesat aici: https://opinia-cetateanului.ro/sondaje/index.php?r=survey/index&sid=656712

După prelucrarea rezultatelor, concluziile vor fi publicate pe www.opinia-cetateanului.ro

Vă mulțumim pentru implicare și abia așteptăm să aflăm răspunsul la întrebarea: Tu de unde te informezi și câtă încredere ai în sursele tale?

Cu prietenie,
Echipa Opinia Cetățeanului

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău