Apel lansat de o angajată a Primăriei care a găsit un set de chei, inclusiv de la un autoturism Volvo, la ieșire din Ploiești – FOTO

0

O angajată a Primăriei Ploiești a lansat un apel după ce a găsit un set de chei în sensul giratoriu din zona Dedeman (Carrefour) de la ieșire din municipiu. „Probabil cineva le caută”, ne-a scris persoana care a găsit cheile, în speranța că ghinionistul va intra în posesia obiectelor pierdute.

Este uimitor câte fapte bune poți face printr-un simplu gest, care dovedește, până la urmă că îți pasă de semenii tăi.

O angajată a Primăriei Ploiești a găsit, luni, în jurul orei 17.20, în sensul giratoriu de la Dedeman (Carrefour), un set de chei, inclusiv de la un autoturism.

„Am găsit în sensul giratoriu de la Dedeman (Carrefour) niște chei (inclusiv de la un autoturism Volvo), cu un breloc inscripționat „Alexandru”. Putem face cunoscut prin intermediul dvs. acest lucru, vă rog? Probabil cineva le caută”, este apelul persoanei care a găsit cheile.

Cum persoana care a găsit cheile nu are pagină de Facebook, aceasta a susținut că le va lăsa la serviciul de pază al Primăriei Ploiești, iar separat a sunat la Poliție, unde a prezentat situația, în speranța că persoana ghinionistă se va interesa de chei.

Persoana care a găsit cheile ne-a trimis mai multe imagini cu obiectele găsite, doar-doar, cineva le va recunoaște și, într-un final, obiectele vor reintra în proprietatea celui care le-a pierdut.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău