Campanie observatorulph.ro Trotuarul meu nu este talciocul tău. ”Această mașină încurcă atât șoferii, cât și pietonii în zona Baraolt”

2

Campania observatorulph.ro ”Trotuarul meu nu este talciocul tău” continuă cu o nouă sesizare transmisă de un cititor. Observatorulph.ro a sesizat Primăria Ploiești.

Sesizarea cititorului:
Autoturismul din imagine este expus spre vânzare (de mai bine de trei săptămâni) pe domeniul public.

Citește și Efectele campaniei ”Trotuarul meu nu este talciocul tău” – mașini mutate sau ridicate de SGU, afișe de vânzare luate de pe geamuri, însă problema nu este încă rezolvată în totalitate

Mai precis pe strada Baraolt (intrare parcare betonata, vis a vis de  Piata Aurora Vest) și împiedică atât circulația pietonală, cât și pe cea rutieră cu încălcarea prevederilor H.C.L. nr. 7/2009.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

  1. Dar „Trotuarul meu nu este parcarea ta” nu ar trebui facut? De ce trebuie sa circule pietonii pe strada, prin trafic, expunandu-se, pentru ca masinile sa fie parcate pe trotuare? Oare nu ar trebui masinile sa fie parcate pe carosabil, iar trotuarele libere? Intreb si eu, pentru ca asa am vazut ca se practica in alte tari, nu de alta. Unde o mama cu un carut cu copil in el poate circula linistita pe trotuar si nu trebuie sa coboare pe carosabil pentru a ocoli masinile parcate pe trotuar.

  2. Subscriu comentariului de mai sus!! Sunt mama unui bebeluș si m.am saturat sa ocolesc masinile parcate pe trotuar..
    Ma expun traficului atat eu,cat si micutul din carut…daca s.ar da amenzi sau oamenii ar respecta distanta de 1 m fata de gard asa cum spune legea s.ar rezolva multe probleme…Poate se va reusi ceva si in Ploiești!!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău