De ce SGU nu blochează roțile mașinilor și în alte zone decât în Centru? Zilnic pietonii ajung pe carosabil din cauza șoferilor care parchează la întâmplare-FOTO

4

Sute de pietoni care circulă zilnic pe străzile din Ploiești ajung în situația de a face slalom printre mașinile parcate la întâmplare de șoferi lipsiți de bun simț și care ignoră semnificația indicatoarelor rutiere. Situația este cu atât mai mai periculoasă cu cât în unele cazuri singura varianta care le rămâne pietonilor este să ocolească pe partea carosabilă mașinile parcate.

Fie că vorbim de mașini abandonate pur și simplu pe domeniul public sau de adevărați „maeștri” ai parcatului pe trotuar, situația a devenit o normalitate pe străzile din municipiu.

Dacă în zona centrală SGU acționează prin blocarea roților în câteva puncte devenite deja celebre, în cartiere sau în zonele mărginașe situația este revoltătoare.

Mai mulți cititori ne-au trimis în ultimele zile imagini cu mașini parcate la întâmplare. Solicităm pe această cale Serviciului de Gospodărire Urbană un punct de vedere pe care îl vom publica de îndată ce îl vom primi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

4 COMENTARII

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău