Vânt puternic la munte, iar instalații de transport pe cablu la Cota 2000 din Sinaia au fost oprite. Cât mai este valabilă atenționarea de vreme rea în Prahova

0

Meteorologii au emis, sâmbătă, o atenționare de intensificări ale vântului și de instabilitate atmosferică. Duminică, 2 mai, în zona de creastă, viteza vântului a ajuns la 75 km/h. Instalațiile de transport pe cablu Gondola Carp și Telescaunul Soarelui nu pornesc azi, au anunțat administratorii Gondolei Sinaia.

La munte, în special la altitudini de peste 1800 de metri, vremea s-a schimbat radical. Vântul suflă cu putere, cu viteze de 75 km/h.

Administratorii Gondolei Sinaia au anunțat că, din cauza condițiilor meteo, Gondola Carp și Telescaunul Soarelui nu pornesc astăzi.

La Cota 1000, cerul este parțial acoperit, dar vântul este moderat. Gondola Sinaia a început programul cu public la 10.00 și funcționează până la 17.00.

Informarea meteo ANM de intensificări ale vântului și manifestări de instabilitate atmosferică este valabilă, duminică, 2 mai, până la ora 21.00.

Potrivit ANM, duminică, vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, cu viteze, în general, de 45…65 km/h, iar în timpul ploilor, trecător va lua aspect de vijelie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău