În Brazi, cea mai bogată comună din Prahova, monitorizată video pe hârtie, gunoiul se aruncă pe câmp – FOTO

Localitatea Brazi, care dispune de cel mai mare buget dintre toate comunele prahovene, s-a transformat în ultimii ani într-o uriașă groapă de gunoi. Imagini la finalul textului.

Deși are propriul serviciul de salubritate, Primăria Brazi nu ”vede” sutele de tone de deșeuri depozitate ilegal pe malul râului Prahova sau pe terenurile agricole din jurul comunității.

Un cititor ne-a trimis imagini cu un focar de infecție aflat pe un câmp din satul Negoiești, la câteva sute de metri de ultima casă cu următorul mesaj:

”Mă plimb în zonă destul de des și văd cum pe zi ce trece crește cantitatea de gunoi. Și mai trist este că aici am văzut inclusiv căprioare care vin după hrană. Vă dați seama ce soartă au bietele animale dacă printre firele de iarbă apucă și materiale plastice?”

Deși autoritățile locale au montat camere video care i-ar putea surprinde pe cei care depozitează ilegal deșeuri, acestea nu funcționează sau, în cazul de față, sunt orientate în alte direcții decât drumurile de acces., astfel încât cei ce se fac vinovați de dezastrul ecologic nu pot fi identificați și, implicit, sancționați.

Observatorulph.ro solicită public un punct de vedere al Gărzii de Mediu Prahova.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui verificata intraga activitate a primariei, toate proiectele si pedepsiti si sanctionati cei care nu si-au facut treaba.
    Daca citeste vreun angajat al primariei acest comentariu (putin probabil sa se intample) va rade copios, mai ceva ca la un stand-up.
    Atata timp cat nu exista cadru legal usor de aplicat de sanctionare, concediere a bugetarilor nu se va rezolva nimic si nu ma refer la bataia de joc de regulament cu avertismente si alte prostii care nu ajuta cu nimic. Oricum toti din primarie sunt in cardasie cu alte institutii incompetente si astfel nu se va misca nimic.

    Eu as fi trimis toate leprele din birourile primarie cu tot cu primar la facut curatenie pe camp.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău