”Mi-am dorit dintotdeauna să ajung la om cu blândețe, să-l ascult și să-l înțeleg” Psihoterapeutul Iuliana Gabriela Enescu vine la Observatorulph.ro LIVE luni, 1 martie, ora 13:00

Psihoterapeutul Iuliana Gabriela Enescu este invitatul lui John Cristea la observatorulph.ro LIVE de luni, 1 martie, de la ora 13:00. La 33 ani, Iuliana se poate mândri că este un bun psihoterapeut, dar mai ales mamă, soție și bună prietenă a celor din jurul său.

”Mi-am dorit dintotdeauna să ajung la om cu blândețe, să-l ascult și să-l înțeleg, dar pentru asta am avut nevoie să mă cunosc mai bine. Drumul acesta l-am început în copilărie, iar în adolescență, când m-am aflat în ipostaza de a alege ce sa fac mai departe în viață, am ales psihologia și de aici multe alte formări. Acestea m-au adus mai aproape de ceea ce voiam, adică de mine însămi, dar și de omul de lângă mine, de oamenii de lângă mine” povestește Iuliana în preambulul emisiunii de 1 martie.

”Constelațiile familiale le-am descoperit în momentul în care am văzut că există un tipar, sau mai multe în familia mea, în neamul meu, pe care nu-mi doream neapărat să le mai urmez, dar pentru a nu mai face asta am avut nevoie „sa sap” tot mai mult. Și asta s-a întâmplat cu ajutorul constelațiilor.

Am înțeles că în fiecare moment al vieții noastre suntem în posibilitatea sau mai bine zis, avem capacitatea să alegem să facem diferit, să facem cum vrem, cum simțim, cum considerăm și astfel ne poziționăm pe calea inimii noastre, manifestând ceea ce suntem cu adevărat” mărturisește Iuliana.

Emisiunea Observatorulph.ro LIVE – Generația lui John va putea fi urmărită în direct pe www.observatorulph.ro luni, 1 martie, de la ora 13:00.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău