Ambulanțierul Gabriel Dima, fost șofer de tir, care a candidat la șefia Spitalului Municipal Câmpina, a luat nota 3,63 la evaluarea abilităților de manager – DOCUMENT

Singurul candidat înscris la concursul pentru postul de manager al Spitalului Municipal Câmpina, una dintre cele mai importante unități sanitare din Prahova, a fost respins în urma probei de susținere publică și de evaluare a proiectului de management. El a obținut o nota finală modestă: 4,98, după ce la evaluarea abilităților de manager a obținut nota 3,63.

Postul de manager al Spitalului Municipal Câmpina rămâne vacant și după primul concurs organizat pentru funcția deținută de medicul Călin Tiu, care nu a mai candidat pentru un nou mandat.

Singurul înscris în concursul a cărei probă decisivă a avut loc ieri a fost Gabriel Dima (43 de ani), în prezent ambulanțier. Înainte de a deveni angajat al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Dima a mai fost fost șofer de tir, dar și viceprimar la Păulești.

În urma prestației modeste pe care a avut-o în fața comisiei de concurs, unde și-a prezentat proiectul de management, Dima a fost declarat respins.

El a obținut nota 6,33 la evaluarea proiectului și numai 3,63 la evaluarea abilităților manageriale, rezultând o medie de 4,98 cu care a fost declarat respins.

FOTO Document Rezultatul concursului de manager al Spitalului Municipal Câmpina:

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău