Adolescentul de doar 18 ani, rănit grav în accidentul de motocicletă din Mihai Bravu, are nevoie de sânge. Apelul familiei

0
a32ef917-6db8-4b5f-956f-22ea7008b106_95837_2f1e2.jpg

a32ef917-6db8-4b5f-956f-22ea7008b106_95837_2f1e2.jpg

Un grav accident rutier s-a produs marți seară în cartierul ploieștean Mihai Bravu. Un tânăr de doar 18 ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean, în urma unui accident de motocicletă. 

Accidentul s-a produs după ce acesta a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat. 

Citește și: Accident în Ploiești. Tânăr de 18 ani, în stare gravă după ce s-a răsturnat cu motocicleta

În prezent victima se află internată la Spitalul Județean de Urgență, la secția Terapie Intensivă. 

Deși starea tânărului este gravă, atât medicii cât și familia au speranța că acesta își va reveni din comă. 

Citește și: Starea motociclistului rănit grav, ieri seară, în Ploiești

Primele ore după accident sunt critice și din fericire, acesta le-a depășit, însă lupta acestuia nu s-a sfârșit. 

Tânărul are nevoie în permanență de transfuzii de sânge, pe toată perioadă în care se va afla sub supravegherea medicilor, iar pe această cale, familia împreună cu ziarul Observatorul Prahovean lansează un apel către ploieștenii, prahovenii și nu numai, care știu că faptele bune se fac, nu doar în perioada Crăciunului, ci tot anul, fiind vorba de salvarea unei vieți. 

Dacă din punct de vedere medical îndepliniți criteriile necesare pentru donare de sânge, vă rugăm să mergeți la Centrul de Transfuzii Sangvine din Ploiești, situat pe Șoseaua Vestului și să donați pentru salvarea vieții lui Ionuț. 

În momentul în care donați sânge, specificați personalului medical din centrele de transfuzii că vreți să-l ajutați prin gestul vostru pe MĂNĂLOIU IONUȚ COSMIN care se află internat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

foto arhivă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău