6bbde2e3-fb69-4755-a19e-9c73fc284dde_8332c_2db84_7bf62.jpg

După ce imaginea scărilor de marmură a Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești vopsite înaintea vizitei președintelui Iohannis a devenit virală, reprezentanții firmei care a executat lucrarea, SGU Ploiești, au reacționat.

Comunicatul SGU Ploiești:

Lucrările de reparație și vopsire, executate la scările din zona de acces a imobilului menționat mai sus, au fost realizate la solicitarea reprezentanților Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiu. Potrivit informațiilor pe care le deținem, aceste lucrări sunt temporare, respectiv până la data la care va demara lucrarea de reparaţie capitală a perimetrului respectiv.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Ploieștene, nu te simți iubit? Iohannis, Dăncilă, Tăriceanu, Cioloș și Băsescu și-au făcut curaj să înfrunte poluarea

Totodată, precizăm faptul că lucrările au fost derulate cu materialul pus la dispoziție de solicitant (Casa de Cultură a Sindicatelor).

Ce a făcut ieri Klaus Iohannis la Ploiești și ce va face azi Viorica Dăncilă

În același timp, vă comunicăm faptul că, SGU Ploiești SRL are statutul juridic de societate cu răspundere limitată, obținând venituri atât din execuția lucrărilor pentru instituțiile/autoritățile publice, pe baza adreselor remise, cât și pentru terți, în baza solictărilor acestora din urmă.

Pe cale de consecință, executarea lucrărilor menționate mai sus este necesară în scopul asigurării derulării activității societății, implicit a salarizării personalului.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg