muncitori-constructii-strainatate_640x481.jpg

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat astăzi că guvernul va introduce salariul minim brut lunar în Construcții.

Este vorba de un salariu minim brut de 3.000 de lei, față de 2.350 de lei pentru cei cu vechime mai mare de 15 ani sau studii superioare, respectiv 2080 de lei pentru ceilalți angajați.

Anunțul premierului Dăncilă:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Vom semna un memorandum care prevede introducerea salariului minim brut lunar în domeniul construcțiilor de trei mii de lei și alte măsuri suplimentare pentru combaterea muncii la negru în acest sector”. 

Viorica Dăncilă nu a anunțat data la care vor intra în vigoare noile valori ale salariului minim pe economie diferențiat în funcție de vechime, studii sau domenii de activitate.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.