Cum explică reprezentanții Cora promoția care a înfuriat un client din Ploiești

După ce observatorulph.ro a publicat articolul CE-A VĂZUT UN CLIENT PE RAFTUL MAGAZINULUI CORA DIN PLOIEŞTI. NU POT ACCEPTA AŞA CEVA! FOTO, la solicitarea redacției noastre, reprezentanții lanțului de magazine ne-au transmis următorul punct de vedere.

Buna seara , In primul rand am dori sa va multumim pentru sesizare si pentru modul de adresare al problemei.

Situatia semnalata  de catre cititoarea dumneavostra este cauzata de :

  •  o eroare a imprimantei noastre de etichete, prêt vechi produs 29,99 ( si nu 28,99) lucru care nu se mai observa clar acesta fiind barat ( si prêt nou dupa reducerea tva 29,02).
  •  o eroare umana : ulterior modificarii de tva ( modificare prêt de la 29,99 la 29,02) colegii nostri nu au mai printat o noua eticheta pe care sa nu mai apara si pretul vechi barat, ci doar pretul curent  .

Pretul initial de vanzare al articolului a fost de 40.86 lei  , suferind o reducere la 34,99 in luna decembrie si apoi la final de decembrie ajungand la 29,99 . Pe noua eticheta  apare doar ultimul prêt precum si cel mai recent, de dupa reducerea tva , nu apar pretul initial si cel curent. Eticheta este galbena deoarece acesta este un articol redus versus pretul intial , semnalizarea de Hiper oferta fiind insa, ceva mai putin necesara .

Dorinta noastra nu este aceea de a ne induce clientii in eroare prin etichete mai putin corecte sau coerente.  Din acest motiv, am dori sa va multumim din nou, atat dumneavoastra cat si cititoarei, pentru atentionare.

  Ne vom asigura de verificarea etichetelor astfel incat clientii nostri sa nu mai aiba de ce sa puna la indoiala corectitudinea pretului sau promotiile reale ale magazinului nostru .

 Pentru acest tip de semnalari sau orice alt gen de atentionari sau comunicari, va ramanem la dispozitie. Puteti utiliza atat adresacomunicare@cora.ro cat si adresa magazinului pl@cora.ro sau numarul de telefon al Permanentei de magazin : 0374.815.402.

Cu consideratie, Echipa Cora Ploiesti

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău