Iată de ce fiecare bucătărie are nevoie de un robot

Există o mulțime de plângeri cu privire la roboții de bucătărie. Unii oameni spun că roboții de bucătărie sunt prea ciudați, ocupă prea mult spațiu sau sunt redundanți când aveți un blender la îndemână. Am vrea să argumentăm temeinic împotriva acestor puncte.

Robotul de bucătărie este un instrument magic pe care îl folosim de cel puțin 4 ori pe săptămână (uneori, îl ținem direct pe tejghea, pentru eficiență!) Și merită total investiția, spațiul, curățarea sau orice alt argument pe care îl au oamenii împotriva acestuia. Și, dacă aveți unul ascuns într-o cutie, undeva, care așteaptă doar să fie donat, iată argumentul nostru pentru a vă răzgândi.

Roboții de bucătărie nu sunt, de obicei, în partea de sus a listei de cumpărături a tinerilor adulți, sau a cadourilor de nuntă. Sunt adesea neglijați până la sărbători și obișnuiți cu o zecime din potențialul lor. Dar roboții de bucătărie sunt, de fapt, unul dintre cele mai la îndemână instrumente de bucătărie din arsenalul dvs. Iată 3 motive pentru care aveți nevoie de unul:

1. Puteți mărunți brânza!

Dacă credeți că singurul scop al unui robot de bucătărie este să preparați sosuri și să faceți humus, vă înșelați total. Puteți sfărâma un întreg bloc de brânză prin jgheabul unui robot de bucătărie, în mai puțin de trei minute și nu vă veți răni vârfurile degetelor cu o răzătoare de metal, încearcând să radeți aceste mici bucăți de brânză. Roboții de bucătărie sunt, de asemenea, minunați pentru prepararea aluatului pentru plăcinte, amestecarea untului în făină, tăierea legumelor pentru supe și ciorbe și amestecarea dressingurilor de salată. De asemenea, roboții de bucătărie se descurcă foarte bine cu nucile. Spre deosebire de blenderele, unde aveți nevoie de o cantitate semnificativă de umiditate în partea de jos pentru a obține consistența pe care o căutați, roboții de bucătărie au lame mai ascuțite și motoare puternice care toacă rapid și pot chiar să facă unturi de nuci sau alune. Acestea sunt, de asemenea, un mod mult mai puțin dezordonat de a toca carnea și de a combina ingredientele pentru chiftele.

2. Sunt incredibil de ușor de curățat.

Majoritatea roboților de bucătărie pot fi demontați și aruncați în mașina de spălat vase. Acest lucru este esențial atunci când vine vorba de curățarea după cină și, în sine, poate face ca robotul de bucătărie să merite investiția.

3. Înlocuiesc 6 unelte de bucătărie diferite.

Ați scăpat de o răzătoare de brânză, un cuțit ascuțit, un blender, un tel, un tăietor de patiserie, o presă de usturoi și altele. Ideea este că, a profita de robotul de bucătărie înseamnă că puteți face o rețetă fără să murdăriți patru boluri și fiecare cuțit pe care îl dețineți. Dacă trebuie să păstrați aromele separate, dați recipientului din plastic al robotului de bucătărie o clătire rapidă (sau aruncați o picătură de săpun de vase și apă în el și pulsați de câteva ori) înainte de a-l fixa în loc și de a continua cu rețeta.

Cel mai important lucru de reținut este că trebuie să vă folosiți robotul de bucătărie. Cu cât îl folosiți mai mult, cu atât vă veți simți mai confortabil spunând „pariez că aș putea folosi robotul pentru asta!” Oferă-i șansa de a vă ușura viața și promitem că nu vă va dezamăgi.

(P)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău