fbpx

autobuz-dst.jpg

Cea mai mare firmă de transport persoane din Prahova, DST, este acuzată că la orele de vârf își abandonează clienții în stații. Șoferii nu mai opresc în locurile special amenajate și stabilite prin contract de Consiliul Județean Prahova, iar navetiștii sunt nevoiți să apeleze la varianta ilegală a ”piraților”, care fac curse spre Ploiești. Observatorulph.ro a solicitat operatorului și CJ Prahova un punct de vedere.

În această dimineață, o cititoare ne-a trimis imagini cu un autobuz al firmei DST de pe ruta Bălțești-Ploiești, care nu a oprit în stație:

”Sunt elevă și fac naveta la Ploiești. De la începutul anului se întâmplă tot mai des ca autobuzul DST să treacă pe lângă noi, cei care așteptăm în stație, pentru că toate locurile sunt ocupate. În această dimineață, autobuzul de 7:40, care circulă pe ruta Bălțești-Ploiești, a oprit cu 100 de metri înainte de stație, pentru a coborî niște călători, apoi șoferul a refuzat să mai oprească în stație, unde eram mai multe persoane, toate plătitoare de abonamente. Am sunat degeaba la numărul DST ca să fac o sesizare, dar nu a răspuns nimeni. Pentru că următoarea cursă era la 8:45, am luat o ocazie ca să nu întârziem la ore. Plătesc abonament de 180 de lei ca să dau bani la ocazie, e normal?”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

VIDEO Autobuzul DST nu oprește în stație, lăsând călătorii ”cu ochii în soare”:

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg