„Nu există nas ideal, ci unul raportat la fizionomia individuală”, spune Atahan Agrili, medic ORL, specializat pe rinoplastie

0

Cu sprijinul www.tratamente-turcia.ro și al lanțului de spitale și clinici private Medical Park Hospitals, aveți posibilitatea să fiți la curent cu tot ceea ce înseamnă tratamente și intervenții chirurgicale de top, efectuate de medicii din Turcia. Este cunoscut faptul că sistemul medical din această țară este unul fără concurență, atât din punct de vedere al actului medical, cât și al serviciilor și tarifelor practicate în rândul pacienților. Atahan Agrili este medic ORL, specializat pe rinoplastie. Acesta explică exact cum o astfel de intervenție chirurgicală poate schimba viața unui om, mai ales la nivel emoțional.

Operația de rinoplastie, știm cu toții, rezolvă atât partea estetică, dar și traumatismele sau deviația de sept. Corectarea formei nasului printr-o astfel de intervenție conferă oricărui pacient mult mai multă încredere în sine, odată operația efectuată.

Medicul Atahan Agrili spune că obiectivul intervenției numită rinoplastie este acela de a corecta forma și dimensiunile nasului, în raport cu dorințele și particularitățile fizionomiei pacientului. Se adresează piramidei nazale și căilor respiratorii, în scop corector, reconstructiv și estetic.

„Nu există nas ideal, ci unul raportat la fizionomia individuală. Prioritatea noastră atunci când creăm un nas frumos este de a optimiza funcția de respirație a pacientului nostru.”, spune medicul turc, Atahan Agrili.

Citește articolul integral pe tratamente-turcia.ro

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău