Haos la programarea telefonică pentru vaccinarea antiCovid la Ploiești. Toți cei care se programează telefonic sunt chemați la ora 8.00

Să ceri să se respecte distanțarea, oamenii să evite zonele aglomerate, dar să nu poți să găsești o soluție organizatorică, care să evite astfel de situații… asta înseamnă un sistem cu adevărat defect.

Ora 8.00 – Un centru de vaccinare din Ploiești, mai cunoscut ca fostul liceu Teleajen. Mai multe persoane în vârstă își așteaptă rândul la vaccinare. Oamenii păstrează atât cât pot distanța, însă toată lumea se întreabă de ce sunt atât de mulți chemați la aceeași oră.

Cum este posibil? Observatorulph a contactat-o pe Magdalena Trofin, viceprimarul Ploieștiului, centrele de vaccinare vizate fiind ale municipalității:

”Aglomerația de la prima oră este cauzată de modul în care sunt programate persoanele de sistem.

Am observat că această situație se înregistrează în special în cazul persoanelor care se programează telefonic, în cazul rapelului, pentru că în acest caz toată lumea este programată la ora 08.00.

Persoanele nu suna la centrul de vaccinare. Exista un numar de telefon stabilit la nivel național.

Când programarea este făcută on-line aceasta se realizează și la alte ore. Noi încercăm să contactăm persoanele care se programează telefonic pentru a le reprograma în timpul zilei.

Uneori se dau și câte 300 de telefoane, însă nu întotdeauna reușim să contactăm toate persoanele pentru a le reprograma pe timpul zilei. Din păcate nu putem avea un control asupra modului în care persoanele sunt programate de sistem.”

Unele persoane nu pot fi contactate telefonic pentru reprogramarea pe timpul zilei. Altele nu au cum să se prezinte la altă oră, pentru că și-au făcut un program pentru ziua respectivă.

Există și cazuri în care persoanele care s-au programat telefonic au făcut acest lucru de pe un telefon care nu le aparține, motiv pentru care este greu de realizat o reprogramare.

Situația a fost întâlnită și la Centrul de vaccinare de la Colegiul Național Al. I. Cuza din Ploiești, motivul fiind același.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău