Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

bogdan-toader-2.jpg

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, neagă organizarea unui miting de protest în fața sediului DNA din Ploiești.

După ce observatorulph.ro a publicat articolul Mobilizare la PSD Prahova pentru un protest ”spontan” la DNA Ploiești. SMS-ul primit de primari, Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a reacționat. ”Nu se organizează niciun miting. Mâine, primarii sunt convocați la ședința Comitetului Executiv”, a declarat Toader, pentru observatorulph.ro.

Reamintim că primarii PSD din Prahova au primit un SMS de la consilierul județean Rareș Enescu, prin care li se cereau câte cinci persoane pe strada Cantacuzino unde își are sediul DNA Ploiești. Mesajul era dat ca fiind din partea deputatului PSD, Laura Moagher, cea care a fost nominalizată de organzația PSD Prahova pentru șefia Ministerului Afacerilor Interne după căderea Guvernului Tudose. 

Textul SMS-ului primit de primarii PSD din Prahova de pe telefonul consilierului județea Rareș Enescu a fost următorul: ”M-a rugat d-na Laura Moagher sa va transmit urmatorul mesaj: Joi, 15 febr, ora 9.00 va roaga sa trimiteti, 5 persoane din partea dvs pe strada Cantacuzino din Ploiesti (n.r. aici își are sediul DNA Ploiești). Nu conosc detalii. Pentru orice alt detaliu va rog sa o sunati pe Laura”.

Contactată de observatorulph.ro, Laura Moagher susține că nu a fost inițiatoarea unui astfel de demers. Cel care a dat SMS-urile, consilierul județean Rareș Enescu, nu a putut fi contactat.

sms-psd_26b53.jpg


Administrație
  • Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în primării din Prahova

Mai multe administrații publice sau instituții aflate în subordinea acestora au scos la concurs mai multe posturile vacante. Primăria Comunei Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe...

Eveniment
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Andra Ilie

Incendiu în Prahova. O casă s-a făcut scrum

Un apel disperat la 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casă, azi-noapte, la ora 4. Este vorba de o locuință situată în comuna Colceag, sat Parepa-Rusani. Pompierii au intervenit cu trei...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești