- Publicitate -

Meseriile candidaților la Consiliul Local Ploiești. Pe listă figurează actori, lăcătuși mecanici, șoferi, o coafeză, dar și un preot

Data:

Distribuie articolul:

Inginerii, economiștii, dar și profesorii conduc în topul meseriilor pe care le au candidații pentru Consiliul Local Ploiești de la alegerile locale din 2024. Pe liste se regăsesc și medici, ingineri, juriști, avocați, pensionari, actori, lăcătuși mecanici, șoferi, o coafeză, agenți de pază și agenți de vânzări, dar și un preot.

- Publicitate -

Din patru în patru ani prahovenii sunt chemați la vot pentru a-și alege viitorii aleși. Din patru în patru ani, câteva mii de persoane figurează pe listele de candidați pentru un mandat de consilier local, iar câteva sute de persoane își doresc să câștige funcția de primar în cele 104 localități din Prahova.

Observatorulph.ro vă prezintă astăzi meseriile candidaților care s-au înscris în cursa pentru un mandat de consilier local la Ploiești.

Partidul România în Acțiune deschide lista de candidați la Consiliul Local cu Simona-Elena Dolniceanu de profesie economist, director Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești. Pe listă mai figurează mai mulți ingineri și economici, un conferențiar universitar, un politolog, profesori, dar și manageri, precum și actorul Liviu George Fîncu.

- Publicitate -

PNL deschide lista la Consiliul Local Ploiești cu renumitul medic chirurg Dan Oprea. Pe lista de candidați mai figurează economiști, juriști, ingineri, un filolog, un jurnalist, un consilier juridic, dar și un tehnician industrie metalurgică.

Alianța PSD – PUSL deschide lista de candidați la Consiliul Local Ploiești cu actualul primar Andrei Liviu Volosevici, de profesie jurist. Pe lista de candidați mai figurează ingineri, economiști, profesori, un notar, doi psiholog, un student, un ofițer, doi operatori chimiști, un asistent medical, contabil, un specialist comunicare și relații publice.

Alianța Dreapta Unită – USR-PMP – Forța Dreptei deschide lista de candidați la Consiliul Local Ploiești cu arhitectul Răvan Enescu, consilier local. Lista de candidați include avocați, ingineri, economiști, dar și manageri, medicul veterinar Dragoș-Florin Rusu, profesorul de dans Mihai Banu, dar și coafeza Steluța Mihaela Sandu.

- Publicitate -

Mișcarea Noi, Ploieștenii deschide lista de candidaturi cu actualul consilier local Mihai Tonsciuc, economist de profesie. Pe listă se mai regăsesc economiști, ingineri, profesori, contabili, un filolog, un avocat, un psiholog, dar și un restaurator monumente de epocă.

Partidul Ecologist deschide lista de candidați pentru Consiliul Local cu un antreprenor, Ionuț-Mihail Urzeală, de profesie inginer economist. Lista mai include doi tehnicieni proiectanți, un funcționar public și un antrenor.

Partidul Patrioților deschide lista de candidaturi la Consiliul Local Ploiești cu Marian Doru, licențiat în drept, în prezent pensionar. Pe listă mai figurează ingineri, economiști, dar lăcătuși mecanici, șoferi, agent de pază, agenți de vânzări și pensionari.

- Publicitate -

Partidul România – Echitate, comunitate și Onestitate deschide lista de candidați cu Cristina Toma – Cochinescu, fost consoilier local, de profesie jurist, în prezent președinte ONG. Pe listă mai figureazză ingineri, profesori, economiști și juriști, dar și un asistent medical și un designer.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) deschide lista de candidați cu profesorul Alexandru – Florian Săraru. Pe lista de candidați mai figurează profesori, ingineri, analist de date, juriști, avocați, medici, un jurnalist, dar și preotul Liviu Bistrițeanu, actorul păpușar Daniela Truță, precum și sculptorul Petre Leescu.

Partidul Național de Centru deschide lista cu Bogdan Adrian Beciu, muzician de profesie, în prezent antreprenor. Pe lista de candidați se găsesc și medici, ingineri, economiști, antreprenori, un lăcătuș mecanic și un asistent medical.

- Publicitate -

Alianța Național Țărănistă deschide lista de candidați pentru Consiliul Local Ploiești cu Aurelian Remo Chivu, pensionar MAI. Pe listă se regăsesc ingineri, economiști, arhivar, contabili, dar și maistru, translator, agent imobiliar, un muncitor necalificat, un taximetrist și un asistent medical.

Citește și: Cine candidează pentru funcția de președinte la Consiliul Județean Prahova

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

spot_img

Exclusiv

Marea Confruntare pentru Primăria Ploiești. Cum le poți adresa întrebări candidaților?

A doua dezbatere electorală pentru Primăria Ploiești, organizată de...

A început „Marea confruntare pentru Primăria Ploiești” – Dezbatere Electorală – LIVE

Observatorul Prahovean organizează, la această oră, prima ediția ”Marea confruntare pentru Primăria Ploiești”, o serie de patru dezbateri, la care au fost invitați candidații partidelor parlamentare și cei independenți la funcția de primar al Municipiului.

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

Șofer de microbuz din Prahova, filmat în timp ce fumează în mașina plină cu pasageri (VIDEO)

Scene revoltătoare filmate într-un microbuz din Prahova. Şoferul unui...

Una dintre cele mai mari rețele de telefonie mobilă, Telekom, defecțiuni tehnice la această oră

Probleme tehnice într-una dintre cele mai mari reţele de...

Imaginea zilei la Ploiești. Cea mai urâtă piață este în centrul orașului

Ploieștiul are mai multe piețe agro-alimentare, însă, de departe,...

Imagini cu un accident produs la Șoimari. O autoutilitară s-a răsturnat în mijlocul drumului [VIDEO]

Un accident rutier s-a produs, astăzi, pe Drumul Județean...
- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Ce este promisiunea de vânzare-cumpărare a unui apartament

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Medicul Alin Scarlat: Cum influențează activitatea fizică longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Groapă imensă de gunoi, lângă Ploiești și Parcul Bucov [VIDEO]

Jurnaliștii Marius Nica, Claudiu Vasilescu și Mihai Nicolae au...

”Voi ajuta Petrolul să facă performanță!” Ce măsuri propune Bogdan Nica [VIDEO]

Invitat, miercuri seară, în emisiunea Observatorul Prahovean LIVE, ediție...
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Șofer de microbuz din Prahova, filmat în timp ce fumează în mașina plină cu pasageri (VIDEO)

Scene revoltătoare filmate într-un microbuz din Prahova. Şoferul unui...

Una dintre cele mai mari rețele de telefonie mobilă, Telekom, defecțiuni tehnice la această oră

Probleme tehnice într-una dintre cele mai mari reţele de...

Imaginea zilei la Ploiești. Cea mai urâtă piață este în centrul orașului

Ploieștiul are mai multe piețe agro-alimentare, însă, de departe,...
- Publicitate -